Seyirciler ekranı açtıklarında göremeyecek. Show TV'nin sevilen dizisi 9 bölüm sonra final yapıyor

Seyirciler ekranı açtıklarında göremeyecek. Show TV'nin sevilen dizisi 9 bölüm sonra final yapıyor

Show TV ekranlarında yayımlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin ne zaman sezon finali yapacağı belli oldu

Kızılcık Şerbeti dizisinin sezon finali tarihi sonunda belli oldu. Uzun bir süredir heyecanla takip edilen dizi, izleyicilerini büyük bir merak içinde bırakmıştı

Dizi severlerin heyecanla beklediği bu gelişme, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. Kızılcık Şerbeti'nin sezon finali bölümü için hazırlıkların büyük bir titizlikle sürdüğü ve final bölümünün izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacağı belirtiliyor.

KIZILCIK ŞERBETİ SEZON FİNALİ YAKLAŞIYOR!


Öte yandan Kızılcık Şerbeti dizisi haziran ayında sezon finaline hazırlanıyor. Barış Kılıç, Evrim Alasya ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi önemli isimlerin yer aldığı dizi, sezon finaliyle ekranlara veda ediyor. Ancak izleyiciler dizinin eylül ayındaki yeni bölümlerini heyecanla beklemeye devam edecek.

3629f9ee-7675-400a-a5e8-c0a5d95ebcd8.jpg

 

Berkay Akdemir'in ATV'deki yeni macerası ve Kızılcık Şerbeti finali ekran başında dizi severleri büyülemeye devam edecek gibi görünüyor. Son gelen haberlerle birlikte diziye yeni katılan Kaan Taşaner'in 'Giray' karakterini canlandıracağı açıklandı. Türkiye'nin önde gelen ilaç şirketlerinden birinin varisi olarak tanıtılan bu yeni karakter, dizinin ilerleyen bölümlerinde önemli bir rol oynayacak.

 

Kızılcık Şerbeti'nin sezon finalinin yaklaşmasıyla birlikte dizinin hayranları, final bölümünde neler olacağı konusunda spekülasyonlara başladı. Ana karakterlerin kaderi, aşk ilişkileri ve dizinin genel hikayesiyle ilgili merak edilen tüm soruların cevap bulacağı sezon finali bölümü için büyük bir heyecan hakim.
 

İlgili Haberler