Show TV Aile dizisinden gelen haberler kötü! Ekran vedası ne zaman?

Show TV Aile dizisinden gelen haberler kötü! Ekran vedası ne zaman?

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerindeki Aile dizisinden gelen son haber kötü! Dizi ne zaman final yapacak? Seyircileri üzen gelişme doğru mu? Show TV neden Aile dizisini bitiriyor? Aile dizisinin finaliyle ilgili işte tüm bilgiler

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerindeki Aile dizisinde sona gelindiği ve dizinin yakında final yapacağı öğrenildi. İddialara göre Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerindeki Aile dizisi için sadece 30 bölümlük anlaşma yapıldı.

Haber7'de aktarılan habere göre; Serenay Sarıkaya'nın 'Devin Akın' ve Kıvanç Tatlıtuğ'un ise 'Aslan Soykan' karakteriyle kameralar karşısına geçtiği Aile dizisiyle ilgili üzücü bir iddia ileri sürüldü. Gökhan Usta'nın yönetmenlik koltuğunda oturduğu Aile dizisinin erken final yapacağı söylentisi şaşkınlık etkisi meydana getirdi.

Ali Kovanbay'ın senaryosunu kaleme aldığı ve Kerem Çatay'ın yapımcılığını üstlendiği Aile'nin 30.bölümde bitirileceği ortaya atıldı. Fakat ilgili konuya yönelik AY Yapım kanadından şimdilik resmi bir açıklama gelmedi.

3571826-1920x1080.jpg

7 Mart tarihinden beri Show TV ekranında ekran serüvenini hız kesmeden sürdüren Aile dizisinin oyuncu kadrosunda Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ'un yanı sıra Canan Ergüder, Nejat İşler, Levent Ülgen, Nur Sürer, Musa Uzunlar gibi birbirinden iddialı isimler yer alıyor.

YENİ SEZON OLACAK MI?

Aile dizisinin normalde tek sezonluk bir diziydi. Ancak ilk sezon 13 bölüm sürmüştü. Geri kalan 17 bölüm ise 2.sezon itibariyle ekrana gelmeye başladı.

SHOW TV AİLE DİZİSİ FİNAL NE ZAMAN? 

Aile dizisinin Mart 2024'ten önce final yaparak ekrana veda etmesi bekleniyor. 

İlgili Haberler