Teşkilat'ın 'Mete'si Mesut Akusta diziden ayrılıyor mu?

Teşkilat'ın 'Mete'si Mesut Akusta diziden ayrılıyor mu?

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan dizisi Teşkilat 7. bölümüyle nefes kesti. Dizinin son bölümünün finalinde Mete Başkan, Fadi'den emir alan Ceren'in düzenlediği saldırıyla göğsünden vuruldu.

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve Serdar Yeğin’in yer aldığı Teşkilat dizisinin, 25 Nisan Pazar akşamı yayınlanacak olan 8. bölümünden çarpıcı bir fragman yayınlandı. TRT1 ekranlarında yayınlanan dizinin son bölüm finalinde, Mete Başkan’ın vurulma sahnesi damga vurdu.

Ünlü oyuncu Mesut Akusta'nın canlandırdığı Mete Başkan yeni bölümde hastanede ölüm kalım savaşı veriyor. MİT'in özel ekibi ise bu saldırının izini sürerek intikam peşine düşüyor. Fragmanda Serdar ve Zehra'nın içinde olduğu özel uçak ise düşme tehlikesi yaşıyor.

 

Diziyi en başından beri severek izleyen seyirciler ise Akusta'nın diziye veda edip etmeyeceğini merak ediyor. Bununla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.