TRT1 Gönül Dağı dizisine geri dönüyor! Onu görenler büyük sevinç yaşadı

TRT1 Gönül Dağı dizisine geri dönüyor! Onu görenler büyük sevinç yaşadı

TRT1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinde beklenmedik gelişme. TV dizisi olarak yolculuğunu sürdüren Gönül Dağı kadrosuna o isim geri döndü

TRT1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinde beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. Diziye veda eden isimler tek tek geri dönüyor.

SEVİNDİREN KARAR

haber7.com'un haberine göre; TRT1’in sevilen dizi Gönül Dağı’nda senaryo gereği tayininin çıkmasından ötürü kasabayı terk etmek durumunda kalan Elif karakteri geri döndü. Üstlendiği ‘Elif Kaya’ rolüyle izleyenlerin takdirini toplayan Zümre Meğreli’nin tekrar dahil edilmesi sevenlerinin yüzünü güldürdü.


Her bölümü ilgiyle seyredilen Gönül Dağı projesinde rol icabı sağlık ocağında hemşirelik yapan Zümre Meğreli geçtiğimiz haftalarda veda etmişti. Dizide tayini çıktıktan sonra kasabadan gitme kararı almasıyla izleyenlere hüsran yaşatmıştı. Ancak aradan çok geçmeden sıkı takipçilerinin hem şaşıracağı hem sevineceği bir gelişme meydana geldi.

lbehq-1701672416-0537.jpg

İlk bölümden bu yana rol aldığı Elif Kaya karakteriyle ekran başındakilerin beğenisini kazanan Zümre Meğreli, Gönül Dağı ailesine yeniden katılmasıyla gündem oldu. Çok küçük yaşlardan itibaren tiyatroda sahne alan ve TRT1’in reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı’yla ilk kez kameralar karşısına geçen Zümre Meğreli’nin dönüşü sevenleri tarafından coşkuyla karşılandı.

YENİ SEZON ONAYI DA ALDI

Yurt'un edindiği bilgiye göre; Gönül Dağı dizisi gelecek sezon için onay aldı. Dizi 1 sezon daha ekranda kalacak. Böylelikle Gönül Dağı dizisi TRT1'in en uzun soluklu dizilerinden biri olma özelliğini kazanacak