Turgut: Fatih Portakal'ın vedası ile ilgili bir şeyler biliyorum ama...

Turgut: Fatih Portakal'ın vedası ile ilgili bir şeyler biliyorum ama...

HaberTürk yazarı Serdar Turgut, Fatih Portakal'ın ani bir kararla kariyerine veda etmesi ile ilgili "Bazı şeyleri biliyorum ama şimdi konuyu açmanın zamanı değil" açıklamasını yaptı.

Fatih Portakal'ın ani bir kararla FOX TV'ye veda ederek emekliliğe ayrılmasının yankıları sürüyor.

Fatih Portakal'ın ani kararının arkasında "yenilme ve mücadeleden vazgeçme duygusunun" da yattığını öne süren Habertürk yazarı Serdar Turgut, alınan karar hakkında bazı şeyler bildiğini ancak şimdi konuyu açmanın zamanı olmadığını yazdı.

Turgut, Portakal'ın kararı hakkında şunları yazdı:

Umarım işin içinde görünenin dışında başka bir neden yoktur.

Örneğin insanın ilk aklına gelen devletten gelen bir baskı söz konusu değildir.

Veya bu istifa umarım Türk solu içinde bir süredir süren sert görüş ayrıklıkları ile de ilgili değildir.

Bu da olmaz diyenler için şunları da düşünün derim;

- Yılmaz Özdil her izne ayrıldığında yazdığı kısa izine çıkıyorum yazısının bile neden yüzbinlerce paylaşıldığını hiç düşündünüz mü? Onu sevenler başına başka bir şey gelmediği haberini paylaşıyorlar aslında.

Peki her yıl Fatih Portakal ile aynı gün izne ayrılan İsmail Küçükkaya neden bu yıl izne çıkmasını bir hafta sonraya erteledi. Bunda o dönemde onun aleyhine sürdürülmekte olan bir kampanyanın rolü de olabilir mi bunu da düşünün.

Bazı şeyleri biliyorum ama şimdi konuyu açmanın zamanı değil.

"Türkiye demokrasi, özgürlükler için büyük bir mücadele insanından artık mahrum olacak ama şuna da eminim Fatih Portakal’ın yeni hayatında daha uzun ömürlü ve mutlu olacağına inanıyorum." diyen Serdar Turgut, Portakal'a şöyle seslendi:

Bundan sonra hayatını nerede sürdürürse sürdürsün bir de haberleri hiç açmazsa hayatının daha güzel olacağına eminim ben.

Yolun açık olsun Fatih Portakal güzel duygularım seninle.

İnşallah dediklerini yapabilirsin.