Türk İşi Frankeştayn FOX Tv'de

Türk İşi Frankeştayn FOX Tv'de

"Canavar Gibi: Türk İşi Frankeştayn" beğeni topladı.

Yönetmen koltuğunda Deccal ve Ammar serileri ile yerli korku sinemasındaki yeteneğini kanıtlayan, Korku Komedi: Bana Normal Aktiviteler ile de korkuyla komediyi harmanlayan Özgür Bakar'ın oturduğu "Canavar Gibi: Türk İşi Frankeştayn FOX Tv'de yayınlandı.

Başrollerini Şevket Çoruh, Tolga Yüce, Ruhi Sarı ve Bülent Çolak'ın paylaştığı Canavar Gibi: Türk İşi Frankeştayn dün akşam FOX'ta yayınlandı. 

Türk İşi Frankeştayn FOX Tv'de

Canavar Gibi: Türk İşi Frankeştayn filminin konusu ise; İstanbul’un Balat ilçesinde cep telefonu satışı yapan Gürbüz (Şevket Çoruh), çevresinde üç kağıtçı ve dolandırıcı biri olarak tanınmaktadır. Bir gün Sarı Kenan (Hüseyin Elmalıpınar) ve (Tolga Yüce) isimli bir mafya babasıyla ters düşer ve bu durum canına mal olur. Gürbüz'ün hikâyesi bu olaydan sonra başlar. Arkadaşları onu hayata döndürmek için vücut uzuvlarını diker.

Türk İşi Frankeştayn FOX Tv'de

FİLMİN KONUSU

Film, dolandırıcı bir adam olan Gürbüz’ün bir mafya babası ile ters düştükten sonra başına gelenleri konu ediyor. İstanbul'un Balat ilçesinde yaşayan Gürbüz üç kâğıtçı ve dolandırıcılığı ile bilinir. Cep telefonu satışı yapan Gürbüz işlerini dalavere ile bir şekilde yoluna koyar. Fakat bu sefer sert kayaya çarpar. Gürbüz bir iş için mafya babası Sarı Kenan’dan yüklü miktarda para alır. Fakat işler yolunda gitmeyince parayı geriye ödeyemez ve Sarı Kenan ile ters düşer. Bu durum onun canına mal olur. Fakat onun macerası burada son bulmaz. Gürbüz’ün arkadaşı olan iki çatlak arkadaşlarını diriltmek için kolları sıvar ve şaşırtıcı bir şekilde bunu başarır. Hayata geri dönen Gürbüz ve çevresi için asıl macera bundan sonra başlar...