Üç Kuruş dizisi ne zaman başlıyor ve konusu ne? Üç Kuruş dizisi oyuncuları! İlk tanıtımı yayınlandı...

Üç Kuruş konusu nedir? Üç Kuruş oyuncu kadrosu! Show TV Çukur'dan sonra yine ses getirecek bir dizi ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon fenomen dizi Çukur'un final yapmasının ardından izleyiciler üzülürken yerine Üç Kuruş dizisi geliyor.

Üç Kuruş konusu nedir? Üç Kuruş oyuncu kadrosu! Show TV Çukur'dan sonra yine ses getirecek bir dizi ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon fenomen dizi Çukur'un final yapmasının ardından izleyiciler üzülürken yerine Üç Kuruş dizisi geliyor.

ÜÇ KURUŞ DİZİSİ KONUSU NE? 

Üç Kuruş dizisi seri katil İrfan'ın işlediği cinayet sahnesiyle başlıyor. İrfan kurbanını öldürdükten sonra üzerine 3 kuruş atıyor. Dizi adını bu simgeden alıyor. Daha sonra polis teşkilatının renkli bir operasyonla bir hanın altında kumarhane işleten Kartal'ı yakaladığı sahneyi izleyeceğiz. Kartal ve ailesinin yaşadığı mahallenin hikâyesi de dizide geniş yer tutacak. Kartal ile İrfan'ın bağlantısı ise dizinin ana merkezini oluşturacak.

uc-kurus1.png

ÜÇ KURUŞ OYUNCULARI KİM?

Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nursel Köse, Aslıhan Malbora, Civan Canova, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Aytaç Uşun, Damla Makar ve Burak Altay gibi önemli isimlerin yer aldığı Üç Kuruş dizisi için hazırlıklar devam ediyor. Üç Kuruş dizisinde özellikle de hikayenin ön planda olan İrfan karakterini canlandırması için anlaşılan oyuncu Diren Polatoğulları oldu...

uc-kurus2.png

Uraz Kaygılaroğlu'nun Rol Arkadaşı Belli Oldu

Murat Uyurkulak ile Damla Serim’in yazdığı dizide Kartal’a hayat veren Uraz Kaygılaroğlu’nun rolü için saçlarını sarıya boyatması dikkat çekti.

Ünlü oyuncu çok heyecanlı olduğu yeni rolü için Mehmet Akatay’dan da Roman dansları için eğitim alıyor. Dizide Kartal’ın halası Neriman, kardeşi Şahin, Leyla ve diğer akrabalarıyla yaşadığı Roman mahallesiyle ilgili sahnelerin Sarıyer’de çekileceği konuşuluyor.

TV 100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizide Uraz Kaygılaroğlu sarıya boyattığı saçlarıyla kamera karşısına geçtiği için daha koyu saçlı bir rol arkadaşı arandı ve İrfan rolü Diren Polatoğulları’nın oldu.

Mahalle sakinleri için eşofmanlarına kadar özel kostümler hazırlandı.

İlgili Haberler