Üç Kuruş yeni bölüm ne zaman? Üç Kuruş 10. bölüm bugün var mı? Üç Kuruş 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Üç Kuruş yeni bölüm fragmanı izle!

Üç Kuruş yeni bölüm ne zaman? Üç Kuruş 10. bölüm bugün var mı? Üç Kuruş 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Üç Kuruş yeni bölüm fragmanı izle!

Ekranların sevilen dizisi Üç Kuruş bu akşam sevenleriyle buluşuyor. Üç Kuruş dizisi izlemek isteyen izleyiciler Üç Kuruş yeni bölüm ne zaman, Üç Kuruş 10. bölüm bugün var mı, Üç Kuruş yeni bölüm fragmanı izle!

Diziseverlerin merakla beklediği Üç Kuruş bu akşam sevenleriyle buluşuyor. Üç Kuruş dizisi izlemek isteyen izleyiciler, Üç Kuruş yeni bölüm ne zaman, Üç Kuruş bölüm bugün mü, Üç Kuruş yeni bölüm fragmanı izle! Üç Kuruş yeni bölümde neler olacak şeklinde aratıyor.

ÜÇ KURUŞ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Efe, Kartal'ın İrfan'ı serbest bıraktığını öğrenir ve Leyla'nın kaçırılmasında onun da payı olduğunu düşünerek büyük bir öfkeye kapılır. Kartal'la birlikte Leyla'nın peşine düşen Efe, bu süreçte çok zor bir seçim yapmak zorunda kalır. Leyla'yı kurtarmak için sınırlarını sonuna kadar zorlayan Efe'nin duygusal tepkileri Kartal'ın da gözünden kaçmaz. Leyla'nın ortadan kaybolmasıyla büyük bir sarsıntı geçiren Kartal'a bir darbe de Nezih'ten geliyor. Kartal Nezih'ten alacağı intikamı planlarken Bahar'ın hamlesi herkesi şaşırtacak.

ÜÇ KURUŞ 10. BÖLÜM BUGÜN VAR MI?

Üç Kuruş bugünkü yayın akışında yer aldı. Üç Kuruş yeni bölümüyle saat 20.00'da Show TV ekranlarında.