Uğuroğlu: Peşin söyleyeyim Erdoğan İmamoğlu'ndan korkuyor

Uğuroğlu: Peşin söyleyeyim Erdoğan İmamoğlu'ndan korkuyor

Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu, bugünkü köşesinde Ekrem İmamoğlu ve Recep Tayyip Erdoğan'dan bahsetti.

Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sadece İstanbulluların değil, Türk halkının beğenisini de kazandığını belirterek, "Lafı evirip çevirmeden peşinen söyleyeyim, Erdoğan, İmamoğlu'ndan korkuyor" diye yazdı.

Orhan Uğuroğlu, "Ya Kanal, Ya İstanbul" afişlerinin yargı kararı olmadan İstanbul Valisi'nin toplatma kararı almasının, Ekrem İmamoğlu'nun yükselişini engellemenin işareti olduğuna işaret ederek, "Siyasi hırsı o kadar fazla ki, Erdoğan, elinden gelse İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı da olmak ister. " ifadelerini kullandı.

Uğuroğlu'nun yazısından bir bölüm şöyle;

İstanbul'da, büyükşehir belediye başkanlığından cumhurbaşkanlığına giden yolu en iyi bilen tek kişi Recep Tayyip Erdoğan'dır.

Lafı evirip çevirmeden peşinen söyleyeyim Erdoğan, İmamoğlu'ndan korkuyor.

Çünkü Erdoğan, İmamoğlu'nun sadece İstanbulluların değil Türk halkının da beğenisini kazandığını ve anketlerde yüksek oy oranları aldığını görüyor ve rahatsız oluyor.

Erdoğan, Kanal İstanbul hayalinin karşısında dimdik duran ve başlattığı kampanyalarla İstanbulluları etkilediğini görüyor.

İstanbul'a astığı, "Ya Kanal, Ya İstanbul" afişlerini yargı kararı olmadan İstanbul Valisi'nin toplatma kararı alması da İmamoğlu'ndan korktuklarının ve yükselişini engellemenin en önemli delilidir.

"İstanbul çöp, çukur, çamur içinde" diye eleştiren Erdoğan, anlaşılan o ki İmamoğlu'nun oylarının artışını durdurmak istiyor.

Askıda fatura kampanyası ile ihtiyaç sahibi İstanbulluların ödenemeyen 178 bin 807 faturasına yardımseverler toplam 24 milyon 516 bin 328 lira ödeyerek yüklerini müthiş bir sosyal yardımlaşmaya imza attı İmamoğlu.

TAMAMI İÇİN TIKLAYIN