Yalı Çapkını'na evet dedi! Mert Ramazan Demir'i sollayacak yeni oyuncu

Yalı Çapkını'na evet dedi! Mert Ramazan Demir'i sollayacak yeni oyuncu

Yılların eskitemediği dizi Diriliş Ertuğrul'da 'Afşin' ve soluk soluğa seyredilen Teşkilat'ta 'Halit Başkan' karakterini üstlenen Turgut Tunçalp flaş bir kararla Yalı Çapkını dizisine katılıyor.

Rol aldığı ‘Halit Başkan’ karakteriyle gönüllerde taht kuran Turgut Tunçalp’in Teşkilat sonrası hangi diziyle ekranlara döneceği gün yüzüne çıktı. Oyunculuk kariyerinde Arka Sokaklar, Çukur, Diriliş Ertuğrul, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Teşkilat gibi rekortmen yapımlarda boy gösteren Turgut Tunçalp Yalı Çapkını’yla sözleşme imzaladı.

Turgut Tunçalp, Alptekin Bozkurt'un yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen OGM Pictures imzalı Yalı Çapkını'nda Buse Buçe Kahraman'ın oynadığı Pelin'in dayısı rolünü üstlenecek. Tunçalp, mafyatik duruşu ve ilginç özel hayatı ile Ekin Akçay ile Leyla Uslu Oter'in senaryosunu yazdığı diziye çok etkili bir soluk getirecek.

iddiali-2-dizi-dirilis-ertugrul-ve-teskilatta-rol-alan-isim-yali-capkinina-evet-dedi-1698648824-962.jpg

Afra Saraçoğlu'nun 'Seyran Şanlı Korhan' ve Mert Ramazan Demir'in 'Ferit Korhan' karakteriyle kameralar karşısına geçtiği Yalı Çapkını her Cuma akşamı Star TV ekranında izleyici kitlesiyle buluşuyor.

YALI ÇAPKINI FİNAL TARİHİ

Öte yandan gelen bilgiye göre; Yalı Çapkını dizisi mayıs 2024 tarihinde ekranlara veda edecek.

Yalı Çapkını, OGM Pictures imzalı, ilk bölümü 23 Eylül 2022 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Burcu Alptekin ve Alptekin Bozkurt'un üstlendiği, senaryosunu Mehmet Barış Günger, Leyla Uslu Oter ve Ekin Akçay'ın kaleme aldığı dram ve romantik türdeki Türk televizyon dizisidir. 

İlgili Haberler