Yargı 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? KANAL D Yargı 5. bölüm izle full izle! Yargı yeni bölüm fragmanı

Yargı 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? KANAL D Yargı 5. bölüm izle full izle! Yargı yeni bölüm fragmanı

Yargı 6. bölüm fragmanı... Yargı dizisinin 5. bölümü ardından araştırılmaya başladı. Yargı6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? KANAL D Yargı 5. bölüm izle full izle! Yargı yeni bölüm fragmanı

Yargı 6. bölüm izle! Yargı 6. bölüm tamamı izle! KANAL D ekranların sevilen dizisi Yargı 6. bölüm seyret! Yargı 6. bölüm tek parça izle! Yargı 6. bölüm tamamı izle! Yargı 5 son bölüm izle. Yargı son bölüm izle. Yargı 5. bölüm tamamı izle.

YARGI 6. BÖLÜM FRAGMANI

Yargı dizisi KANAL D ekranlarında bu akşam 5. bölümüyle yayınlandı. Diziseverler heyecan dolu 5. bölümün ardından şimdi de Yargı 6. bölüm için araştırmalarına başladılar. Yargı 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorusu soruluyor. Yargı 6. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak Yargı 6. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz bu sayfadan sizlerle paylaşacağız.

YARGI 5. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?
Yargı, 10 Ekim Pazar günü yayınlanan 4. Bölümde Ceylin ve Ilgaz, ailelerini karşılarına alarak gerçeğin peşine düşüyor!

Zafer’in sorgusuna şahit olan Ceylin, İnci’yle ilgili kaldıramayacağı gerçeklerle karşı karşıya kalır. Bunun üzerine bir de Zafer’in geçmişte yaptıklarının sonucu şüpheliler listesine girmesi Ceylin’i adeta yıkar. Babasından yana sınanma vakti Ceylin’dedir, ikisi arasında büyük bir sorgulama yaşanacaktır.

Ilgaz da Ceylin gibi, babasının ve kardeşinin sırlarla dolu hayatlarını çözmeye ve gerçeği öğrenmeye çalışmaktadır. Ancak bu sefer Çınar’la ilgili yapması gereken çok önemli bir seçim vardır. Üstelik bu seçim, Ceylin’le ikisini katilin kim olduğu gerçeğine götüren yolda keskin bir ayırıma götürecektir. İkisi de kendi planlarını uygularken bir yandan birbirlerine karşı yeni yeni yeşertmeye çalıştıkları güven duygusu tekrar sınanacaktır.

Ilgaz ve Ceylin, göze aldıkları bütün zor seçimlerinin bedelini ödemek üzeredirler. Gerçeğe ulaşmaya çalışmak onları zamanla yakınlaştırırken, aileleriyle aralarında duvarların yükselmesine sebep olur. Acaba bu duvarların karşısında yıkılmadan ayakta kalabilecekler midir?

Yargı dizisinin konusu
Bir cinayet vakasıyla yolları kesişen Ilgaz ve Ceylin, katili bulma yolunda birlikte hareket etmek zorunda kalacak ve bu durum ikisinin de hayatında geri dönüşsüz bir kırılma noktası yaratacaktır.

YARGI DİZİSİNİN KÜNYESİ
Yapım: Ay Yapım

Yapımcı: Kerem Çatay

İdari Yapımcı: Suzan Güverte

Yönetmen: Ali Bilgin

1.Yönetmen: Beste Sultan Kasapoğulları

Senaryo: Sema Ergenekon

Müzik: Toygar Işıklı

Oyuncu Kadrosu: Kaan Urgancıoğlu (Ilgaz), Pınar Deniz (Ceylin), Hüseyin Avni Danyal (Metin), Uğur Polat (Yekta), Mehmet Yılmaz Ak (Pars), Ali Seçkiner Alıcı (Zafer), Arda Anarat (Çınar), Ece Yüksel (İnci), Zeyno Eracar (Gül), Uğur Arslan (Eren), Onur Durmaz (Engin), Başak Gümülcinelioğlu (Neva), Pınar Çağlar Gençtürk (Aylin), Onur Özaydın (Osman), Özlem Çakar (Makbule), Zeynep Atılgan (Parla), Beren Nur Karadiş (Defne)