Yargı dizisinde neler oluyor? Neden final kararı verildi... Yargı'nın erken final tarihi

Yargı dizisinde neler oluyor? Neden final kararı verildi... Yargı'nın erken final tarihi

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Yargı dizisi final mi yapacak? Yargı dizisinde neler oluyor? Final kararı sonrası Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz hayranları neden kızgın? Kanal D yönetimi iddialar konusunda sessizliğini koruyor.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinin final yapacağı konuşuluyor. Peki ama Yargı dizisi ne zaman final yapacak? Pazar akşamları ekrana gelen Yargı dizisinin final kararı ne zaman gerçekleşecek? Ayrıntıları sizler için derledik.

KANAL D DİZİSİ YARGI NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

İddialara göre Yargı dizisi Mayıs 2024 tarihinde final yaparak ekrana veda edecek. Yargı dizisinin reytingleri iyi giderken final yapacak olması çok şaşırttı ama gerçekler ortaya çıktı.

Genç kuşak gazetecilerinden Sadık Şimşek, Yargı dizisinin finaliyle ilgili öğrendiği bilgileri paylaştı ve şunları söyledi;

6147675e214ed8049821413c.jpg

Sema Ergenekon tarafından kaleme alınan Yargı dizisinin finaline sayılı günler kaldı. Dizi, Yunanistan'da bile uyarlaması yapılan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan bir yapım olarak Mayıs 2024'te ekrana veda edecek. İlk sezonunda büyük beğeni toplayan dizi, Kanal D yönetiminin de onayıyla ikinci sezon için yeşil ışık almıştı. İkinci sezonun da başarısı sayesinde üçüncü sezonu da hayranlarıyla buluşturan Yargı dizisi, ancak dördüncü sezon için onay alamadı. Oyuncuların da bu kararı desteklediği biliniyor. Hikayenin artık yıpratılmaması ve başarılı bir şekilde tamamlanması, dizinin hayranları tarafından da takdirle karşılanacak. Yargı dizisi, Türk televizyon tarihinin önemli yapımlarından biri olarak hafızalarda yerini koruyacak.

YARGI DİZİSİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yargı'nın 1 Ekim 2023 Pazar günü yayınlanan 65. Bölümünde Ceylin ile Ilgaz'ın çocukları Mercan ile ilgili bilgiler şoke ediyor! 

yargi-dizisinden-bir-kotu-haber-daha-seyirciler-husrana-ugradi-yqhc.jpg

Ceylin Nil’i ifadesini almak için emniyete getirir. Ancak bundan sonrası Ilgaz için de Ceylin için de oldukça zorludur. Bir yandan içlerinde taşıdıkları acıyla mücadele ederken bir yandan da mesleki olarak üstlerine düşen görevleri yerine getirmek zorundadırlar. Ve bu durum ikisini yine farklı fikirlerde oldukları için karşı karşıya getirir. Yekta Nil’in tahmin ettiğinden çok daha fazla sır sakladığını öğrenmek üzeredir. Merdan’ın bakımevine yerleşmesinin altında kimsenin tahmin edemeyeceği bir sebep vardır. Çınar ve Parla ilişkilerindeki bazı sorunları görmezden gelmekte zorluk çekerler. Ilgaz bulduğu delillerin peşinden koşar ve Nil’le ilgili hiç beklemediği bir gerçeğe ulaşır. Bu durum onu yine Ceylin’e iter. Ne olursa olsun birbirlerinden kopamazlar ve aynı noktada buluşurlar; yani her şeyin başladığı, kalplerine bu acıyı yerleştiren yerde. Ancak “gerçek” onların tahmin ettiklerinden çok farklı ve çok uzaktadır. 

Derleme: Yurtgazetesi.com.tr

İlgili Haberler