Yasak Elma 117. bölüm fragmanı yayınlandı... FOX TV Yasak Elma son (116) bölüm izle!

Yasak Elma 117. bölüm fragmanı yayınlandı... FOX TV Yasak Elma son (116) bölüm izle!

Yasak Elma 117. bölüm fragmanı yayınlandı... Yasak Elma FOX TV ekranlarında son bölümü izleyici ile buluştu. FOX TV Yasak Elma 117. bölüm fragmanı yayınlandı mı? FOX TV Yasak Elma son (116) bölüm izle

Yasak Elma 117. bölüm fragmanı yayınlandı... Yasak Elma FOX TV ekranlarında izleyici ile buluştu. Büyük beğeni toplayan dizi konusu le dikkat çekiyor. Son bölümde yaşananlar sonrası yeni bölüm daha da merak edildi. Yasak Elma 117. bölüm fragmanı yayınlandı. Yasak Elma 116. bölüm kesintisiz izle!

YASAK ELMA 117. BÖLÜM FRAGMANI

Yasak Elma 117. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Yayınlanan fragmanda Yıldız'ın, bir davet verdiği ve bu davette kocası Çağatay ile yakın arkadaşı Kumru'nun yasak aşkını ifşa ediyor. Davette konuşma yapmak için sahneye çıkan Yıldız, "Ödülümü bana ihanet ederek beni kamçılayan canım kocam ve onun arkadaşım kılığındaki metresime adıyorum. Yuvamın yıkılışını kutluyoruz" diyor.

Yasak Elman'nın 117. bölümünden ilk fragman yayınlandı! Yıldız, Kumru ve Çağatay'ın yasak aşkını ifşa ediyor

YASAK ELMA'NIN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?
Yasak Elma'nın 116. bölümünde Çağatay'ın ihanetini öğrendikten sonra planlar yapmaya başlayan Yıldız, delil toplamak için çalışmalara başladı. Yıldız, intikam planları yaparken hiçbir şeyden haberi olmayan Kumru ve Çağatay da görüşmeye devam etti. Arzu'nun gelişiyle sarsılan Ender, yeni bir düşman edineceğini anladığı için onu göndermenin yollarını aramaya başladı.