Yasak Elma 119. bölüm fragmanı yayınlandı... FOX TV Yasak Elma son (118) bölüm izle!

Yasak Elma 119. bölüm fragmanı yayınlandı... FOX TV Yasak Elma son (118) bölüm izle!

Yasak Elma 119. bölüm fragmanı yayınlandı... Yasak Elma FOX TV ekranlarında son bölümü izleyici ile buluştu. FOX TV Yasak Elma 119. bölüm fragmanı yayınlandı mı? FOX TV Yasak Elma son (118) bölüm izle

Yasak Elma 119. bölüm fragmanı yayınlandı... Yasak Elma FOX TV ekranlarında izleyici ile buluştu. Büyük beğeni toplayan dizi konusu le dikkat çekiyor. Son bölümde yaşananlar sonrası yeni bölüm daha da merak edildi. Yasak Elma 119. bölüm fragmanı yayınlandı. Yasak Elma 118. bölüm kesintisiz izle!

YASAK ELMA 119. BÖLÜM FRAGMANI

Yasak Elma 119. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 

Yayınlanan fragmanda, Yıldız'ın Ender için söylediği, ''Karşısında eski Yıldız yok!'' sözleri dikkati çekti.

Öte yandan Yıldız ile Ender'i bir arada gören Kumru, ikilinin yanına gelip ''Ender'ciğim sen geceleri benimle gündüzle de Yıldız'lasın galiba.'' dedi.

Yakın arkadaşı Ender'in Kumru ile görüştüğünü öğrenen Yıldız'ın, ''Hiç kimsenin gözünün yaşına bakmam. Hatır gönül işleri falan bitti bende!'' sözleri fragmana damga vurdu.

Öte yandan fragmanın son sahnesinde Yıldız, Doğan ve Kumru'nun arasında yaşanan gerçeği öğreniyor.

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Yıldız’ın, Çağatay ve Kumru ilişkisini ifşa etmesi herkesin hayatında bomba etkisi yapar. Çağatay ise Yıldız’ı geri kazanmaya çalışırken, yaptıklarının cezasını yalnızlığıyla öder. Doğan, intikam planı için kollarını sıvarken, Kumru beklenenin aksine başka bir hamle yapacaktır.