YouTube'tan Halk TV'ye Muharrem İnce sansürü!

YouTube'tan Halk TV'ye Muharrem İnce sansürü!

YouTube, Halk TV'nin Youtube kanalında yayınlanan Muharrem İnce görüntülerinin ikisini de erişime kapattı.

Dünyaca ünlü video kanalı Youtube, HALK TV'de yayınlanan Muharrem İnce görüntülerini Halk TV'nin Youtube kanalında erişime kapattı. YouTube'un Muharrem İnce'ye dair tartışmanın yer aldığı 45 dakikalık bölümü de erişime kapatması dikkat çekti.

HALK TV'de cuma gecesi yayınlanan Taksim Meydanı adlı programın 3. bölümünde CHP'li Muharrem İnce'nin Haber GLOBAL stüdyosunu terk etmesi ele alındı.


 
Gürkan Hacır'ın sunduğu, Barış Yarkadaş, İsmail Saymaz ve Özlem Gürses'in de yorumcu olduğu 3. bölüm, gecenin en çok izlenen programı oldu.

Programın 3. bölümünde cezaevinden tahliye olan Banu Özdemir ile Araştırmacı Erol Mütercimler de konuştu.

Muharrem İnce'nin yayını terk etmesinin ele alındığı 3. bölümde, İnce'nin Haber Global'deki görüntülerine de yer verildi.

Ancak www.gercekgundem.com 'un edindiği bilgiye göre, İnce'nin görüntülerinin yer verildiği 45 dakika süren 3. bölümün tamamı YOUTUBE tarafından "telif haklarına aykırı olduğu gerekçesiyle" erişime engellendi.

YouTube'tan Halk TV'ye Muharrem İnce sansürü!

Youtube'nin Halk TV'de yayınlanan Muharrem İnce tartışmasını engellediğine ilişkin görüntü

Youtube, ayrıca HALK TV'nin Youtube kanalında yer alan 7 dakikalık Muharem İnce'nin Haber Global'deki görüntüsünü de erişime kapattı.

Böylece YOUTUBE aynı bölümde yer alan Banu Özdemir'in cezaevine ilişkin anlatımlarının yanı sıra, Erol Mütercimler"in İstanbul'un fethini anlattığı bölümleri de erişime kapatmış oldu.



Banu Özdemir tahliyesi sonrası yaşadıklarını Halk TV'de anlatmıştı

YouTube'un bu uygulaması Halk TV yönetiminin tepkisine neden oldu. Kanalın Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş'ın konuyu Youtube ile görüşeceği öğrenildi.

Gerçek Gündem