ModaSelvim'de Yeni Ürünlerin Avantajları

ModaSelvim'de Yeni Ürünlerin Avantajları

Giyim sektöründe modern çizgiler kıyafet tercihlerini doğrudan etkiliyor. Bayanlar için şık kıyafetler tercih etmek kadar rahat olmak da önemli. Özellikle de yeni sezon ürünleri büyük ilgi görüyor. Hem farklı bir tarz hem de şıklığı yakalamak günümüzde mümkün. Tesettür modası bu yıl da yepyeni parçalar ile bayanların gözdesi olmaya başladı.

FARKLI RENK SEÇENEKLERİ MODA SELVİM'DE

Renkler, bayanların iç dünyasını dışa vuran etkendir. Dolayısı ile moda sektörü renk konusunda sınır tanımamayı tercih ediyor. Bu sezon ön plana çıkan renkler arasında krem, siyah, gül kurusu ve lacivert seçenekleridir. Öte yandan desenli ürünler de büyük ilgi görüyor. Çiçekleri desenler, motifler kıyafetlere bambaşka bir hava katıyor. Ayrıca bu parçalar kombin edilirken, büyük kolaylık da sağlıyor.

Tesettür modasında en çok tercih edilen ModaSelvim birbirinden geniş ve yeni seçenek yelpazesi ile yine ön plana çıkıyor. Tesettür modasında renk seçeneklerin çok olması bayanlar için de büyük avantaj sağlıyor. Kendi tarzını yaratmak, ferah ve şık kıyafetleri tercih edebilmek bayanlara özgürlük getiriyor. Düz renklerin daha çok ön plana çıktığı tesettür modasında, desenli ve geometrik şekilli ürünler de sıkça tercih ediliyor. Yepyeni ürünlerde bu detayları görmek de mümkün.

İNDİRİM ZAMANI, AVANTAJ ZAMANI

Moda sektöründe yeni ürünleri indirimli sahip olmak mümkündür. Yeni sezon ürünlerinde seçenekler bir birinden farklıdır. Her bayan kendi tarzına ve zevkine uygun olarak tercih yapabiliyor. Bu süreç içerisinde ise ciddi avantajlar da beraberinde geliyor.

Yeni sezon ürünlerinde yapılan indirimler sayesinde kaliteli ve trend parçaları daha uygun fiyata satın almak mümkün oluyor.

Tesettür sektöründe ikili takımlar en trend parçalardan biri. Bu yıl da yeni sezon ürünlerin arasında yer almaktadır. Farklı renk seçenekleri mevcut olan bu ikili takımlar %42 'ye varan indirimle satın almak da mümkün.

İndirim döneminde alışveriş yapmak hem daha zevkli hem de daha karlı. Yine bu sezon yeni parçalardan biri çiçek desenli elbiselerdir. Bayanların vazgeçilmezleri arasında olan ferah ve bol kesimli elbiseler ise %33 varan indirim ile sunuluyor.

Yeni ürünlerde renkler ve detaylar dikkat çekiyor. Yaka, kemer ve kol detayları birçok parçada ön plana çıkıyor. Öte yandan ürünler şık olduğu kadar aynı zamanda bayanların daha rahat olmasını da sağlıyor.

Tesettür sektöründe klasik ve spor parçalar yepyeni çizgilerle tasarlanıyor. Bu özellikle bayanların tarzlarını istedikleri gibi yönlendirmesine yardımcı olmaktadır. Yeni sezon parçalarında görsellik kadar kalite de konuşuluyor. Kaliteli kumaşlar sayesinde, parçalarda herhangi bir deformasyon meydana gelmemektedir. Uzun süre kullanılabilen parçalar bu sayede daha güzel durmaktadır.

TESETTÜR MODASINDA YENİLİKLER RÜZGARI

Yıllar içerisinde tesettür sektörü ciddi başarılara imza atmıştır. Bayanlar için daha kullanışlı ve şık ürünler sunan ModaSelvim geniş ürün seçenekleri ile en sık tercih edilen markalardan. Ürünler arasında ferace, tunik, ikili takımlar gibi seçenekler bayanlar tarafından daha çok tercih ediliyor.

Yeni ürünler arasında dikkat çeken modern detaylar ise şıklığın daha da ön plana çıkmasını sağlıyor. Kemer detayları, cepler, farklı kumaşların kullanımı gibi ayrıntılar, modayı öne taşımaktadır.

Şıklığı tamamlayan bazı aksesuarlar da mevcuttur. Yeni ürünlerde aksesuarlı parçalar dikkat çekiyor. Kolye, düğmeler parçaya farklı bir yön vermektedir. Yenilik denince akla kesimler de gelmeli. Asimetrik kesimli parçalar her daim bayanların ilgi odağı olmuştur. Hem kullanışlı hem de çok rahat olan parçalar, günlük tesettür kombin giyimlerinde sıkça kullanılmaktadır.

FIRSATLARI KAÇIRMAYIN

Ürün yelpazesi genişledikçe, karar vermek de zorlaşıyor. Özellikle de yeni ürünlerde bu durum oldukça fazla yaşanmaktadır. Yapılan indirimler sayesinde bir çok parçayı daha avantajlı bir şekilde satın alma imkanı sunuluyor. Böylelikle bir çok yeni ürüne daha az ödeme yaparak sahip olunabilir. İndirimler ve farklı fırsatlar her zaman tesettür modasında avantaj sağlamıştır. Bu indirimler yeni sezon ürünlerinde de yapılmaktadır. Kaliteli ve kullanışlı parçalara uygun fiyata sahip olmak her bayanın amacıdır.

HER AN ŞIKLIĞI YAKALAYIN

Sadece özel günlerde değil, günlük hayatta bayanlar şık olmak ister. Dolayısı ile yeni ürün yelpazesinde bu detaylar da görülüyor. Günlük giyim parçalarında şık aksesuarlar, kemer detayları, pul ve cep ayrıntıları da kullanılmaktadır. Tasarımlarda sadelik ve şıklık bazen aynı orantıda kullanılıyor. Tesettür sektöründe bu gibi ayrıntılar geniş verilmektedir. Her yaş ve her tarz bayana hitap eden parçalar sayesinde tercih yapmak daha kolay.

Günlük parçalarında bir diğer aranan özellik ise rahatlıktır. Her bayan kendi daha konforlu hissetmek ister. Bunun için asimetrik kesimlerin yanı sıra, bol kesimli parçalar da yer alıyor.

Bol kesimli pantolonlar ve bluzlar günlük kombinlerin en vazgeçilmez ürünlerin başındadır. Bir diğer sık tercih edilen parça ise tunikler. Farklı detaylarla tamamlanan bu ürünler günlük hayatta hem rahatlığı hem de şıklığı birlikte sunuyor.

MODASELVİM DE YENİ MODELLER

Yeni giyim parçaları moda sektöründe yoğun merakla beklenmektedir. Bu sezon hem spor hem de klasik parçalarda yepyeni detayları görmek mümkün. Yırtmaçlı tunikler özellikle spor tarzını seven bayanlar için ideal bir seçenektir. Öte yandan pul payetli üçlü takım ürünleri de son derece şık ve kullanışlıdır. Modern çizgiler içerisinde tasarlanan bu tesettür parçaları genç bayanların yoğun ilgisini de görüyor.

Tüm yeni modeller için: https://www.modaselvim.com/

Canlı renk seçenekleri sayesinde yaz ve bahar aylarında kendi farkını yaratmak isteyen bayanlara kolaylık sağlıyor. Hem ferah hem de şık olan ürünler sadece günlük hayatta değil, özel davetlerde de tercih edilebiliyor.

BU ABİYELER FARKLI

Çok özel tasarlanan tesettür abiyeler bu yıl da ilgi odağı oldu. Kına, söz, nişan gibi özel günler için tasarlanan abiyeler bayanları özel hissettirecektir. Güpürlü, inci detaylı, püsküllü ve taşlı abiye modelleri tasarımları ile göz kamaştırıyor. Kesimlerinden renklerine kadar her tarza uyum sağlayacak modelleri bulmak mümkün. Yine çok sevilen detaylardan biri tüllerdir. Abiye modellerine tüller, pelerin gibi farklı ayrıntılar çok yakışmaktadır. Yeni sezon abiye elbiselerde bir çok zarif ayrıntıya rastlamak mümkün.

TESETTÜRDE SPOR ŞIKLIĞI

Bayanların tarzları farklıdır. Dolayısı ile moda sektörü herkese hitap edecek ürünleri sunmak ister. Tesettür sektöründe spor kesimli parçalar da sık tercih ediliyor. Bayanlar bazen kendilerini şık olduğu kadar rahat da hissetmek ister. Bu noktada spor kesimli tunik ve pantolon seçenekleri ön plana çıkıyor. Uygun fiyat seçenekleri ile sunulan bu ürünler çeşitli renklerle de avantaj sağlıyor.

İŞİNİZE TARZINIZI KATIN

Çalışan bayanlar için her gün farkı kombin oluşturmak bazen zor olabiliyor. Burada devreye kullanışlı parçalar giriyor. İkili, üçlü takımlar özellikle çalışan bayanlar için kolaylık sağlıyor. Parçaları takım olarak kullanmanın yanı sıra tek tek de kombin etmek mümkün. Bu da az ürün ile çok kombin demek oluyor.

ÖZEL DAVETLERDE ÖZEL OLUN

Klasik tesettür parçalarında zarif ve ince ayrıntıları görmek mümkün. Broşlar, güpür, taşlı yaka ve bunun gibi ayrıntılar klasik ürünlerde bulunuyor. Sade ama şık olmak bu sayede mümkün oluyor. Göz kamaştırıcı parçalar daha sade eşarp ve çanta ile kombin etmek doğru olacaktır. Kumaş seçimi de bu noktada önem kazanıyor. Doğru kumaş seçimi, özellikle de abiye parçalarında genel görüntüyü etkileyebilir.