Sıcak ve mutlu bir yaz

Sıcak ve mutlu bir yaz

Beymen Club, 2020 İlkbahar Yaz koleksiyonunda yaz güneşinin enerji ve mutluluk veren, iyileştiren pozitif etkisinden ilham alıyor.

Renk terapisinin bedeni ve zihni şifalandıran gücünü, farklı doku ve siluetleri Akdeniz estetiği ile harmanlayan koleksiyon, birbiriyle kolayca tamamlanabilen tasarımlarla özgür bir yaz müjdeliyor.

2020 İLKBAHAR / YAZ KADIN KOLEKSİYONU

Dört ana temadan oluşan BEYMEN CLUB Kadın 2020 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, kış mevsiminden bahara geçerken sarı, terracotta ve turuncu tonların pozitif enerjisiyle sezonu selamlıyor. Romantik elbiseler, taşlı tül etekler, saten baskılı sloganlı sweatshirtler, Beymen Club’ın çok sevilen esprili trikoları ile baharı karşılayan koleksiyon; çiçek desenleri, renkli çizgiler, yıkanmış ketenler ve color block anlatımlarla zenginleşiyor. Yazın yalınlığını anlatan kemik rengi ve beyazın hakimiyetindeki ikinci temada, çiçek desenleri grafik anlatımlara dönüşürken batik efektli puantiye desenler, yıpranmış görünümler ve Helenistik antik detaylar dikkat çekiyor.

2020 İLKBAHAR / YAZ ERKEK KOLEKSİYONU

2020 İlkbahar Yaz sezonuna ve yenilikçi teknolojiler ile zenginleşen dış giyimlerle merhaba diyen koleksiyonda, nefes alabilen yeni nesil kumaşlardan üretilen ve katlandığında çanta olabilen ceketler, üç boyutlu jersey takımlar, reflektör ve file detaylı hybrid ürünler, active wear’ı çağrıştıran t-shirtler geniş yer tutuyor. Fonksiyonel eşofman takımlar, reflektör baskılı jakar ve gömleklerle tamamlanan jogger pantolon ve kargo şortlar özgür bir yaz müjdeliyor.