Melek Mosso’dan beklenen albüm

Melek Mosso’dan beklenen albüm

Melek Mosso, kendi adını taşıyan mini albümüyle dinleyiciyle buluşuyor.

Güçlü yorumu, etkileyici ses rengiyle her geçen gün dinleyici kitlesini artıran Melek Mosso, şimdi kendi adını taşıyan mini albümüyle dinleyiciyle buluşuyor. Tüm şarkıların söz ve bestesi Melek Mosso, düzenlemelerinde Sabi Saltiel, Velican Sagun, Melek Mosso imzası dikkat çekiyor.

Melek Mosso, “2017 yılında yazdığım ve her birine kalbimin bir parçasını iliştirdiğim gönül kuşlarımdır bu beş şarkı da. İsterim ki herkesin penceresine konsun, benim yaralarıma olduğu gibi her yaraya şifa versin” diyor.

Albümün çıkış şarkısı ise S4hir’le duet yaptığı Tükettim. Sözleri Melek Mosso ve S4hir, düzenlemesi Sabi Saltiel, Velican Sagun, Melek Mosso imzası taşıyan şarkının klibi de kendinden söz ettirecek nitelikte. Klibin senaryosunun oluşumunda bizzat bulunan Melek Mosso, Ersin Gürler Akan yönetmenliğinde çekilen bu video ile izleyiciye bir ayna tutuyor aynı zamanda.

Uzun zamandır heyecanla beklenen bu mini albüm, yarın (7 Şubat) tüm dijital platformlarda dinleyiciyle buluşurken, çıkış şarkısı Tükettim’in klibi de sanatçının vevo kanalında yayında olacak.