Very Very French Festival başlıyor

Very Very French Festival başlıyor

28 Kasım – 20 Aralık 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek Very Very French Festivali'nin bu yıl konukları arasında Nouvelle Vague, Sofiane Saidi & Mazalda, Feder ve Acid Arab yer alıyor.

Institut Français ve Babylon işbirliği ile 28 Kasım – 20 Aralık 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek festival bu sene müzikseverlere birbirinden farklı tarzda dört etkinlik sunacak. Festival programı içerisinde Nouvelle Vague, Sofiane Saidi & Mazalda, Feder ve Acid Arab Babylon’da sahne alacak.

Festivalin bu yılki programında; Bossa Nova’nın inceliği, new wave’in melankolik melodileri, Fransız 'yeni dalga”sı etkisini müziğinde bir araya getiren Nouvelle Vague, raï, funk, disco, psikedelia ve elektronik dans müziğini bir araya getiren Cezayir kökenli müzisyen Sofiane Saidi ve grubu Mazalda, deep house, house ve pop sound’larının bir araya geldiği üretimleriyle listelerin başında yer edinen Fransız DJ ve prodüktör Feder ve Orta Doğu müziğini techno ve acid house’la bir araya getiren Parisli elektronik müzik ekibi Acid Arab bulunuyor.
Festival programı:

Nouvelle Vague

28 & 29 Kasım 2019 – 20:30

Sofiane Saidi & Mazalda

30 Kasım 2019 – 21:30

Feder

13 Aralık 2019 – 21:30

Acid Arab (feat. Cem Yıldız)