2024 model Renault Toros için geri sayım başladı!

2024 model Renault Toros için geri sayım başladı!

Bir dönemin efsane araçlarından Renault Toros, 2024 modeliyle yollara çıkmaya hazırlanıyor.

Fransız devi Renault, yeni nesil Toros modeli için geri sayıma geçti. 2024 model Renault Toros'un çıkış tarihi ve fiyatı da belli oldu.

2024-model-renault-toros-satisa-cik-nfjo.webp

Bir döneme damgasını vuran Renault Toros yeniden yollara dönmek için hazırlanıyor. Peki 2024 model Renault Toros ne zaman çıkacak ve kaç TL’den satılacak?  

Renault Toros modelinin dünyadaki geçerli adı Renault 12. Bu model yalnızca Türkiye’de Toros ismi ile satışa sunulmuştu. Dolayısıyla Renault bu isimlendirme politikasını 2024’te devam ettirir mi belli değil.

2024-model-renault-toros-satisa-cik-fgef.webp

2024 RENAULT TOROS ÖZELLİKLERİ NELER?

Hali hazırda ülkemizdeki isimlendirme politikası hakkında kesin bir bilgi yok. Ancak Toros isminin tekrardan kullanılması sağlam bir reklam olacaktır. Şimdi isim bilmecesini bir kenara bırakıp 2024 model Renault Toros’un ne gibi özelliklere sahip olacağına geçelim.

Toros’un en düşük versiyonunda maksimum hızı 110 km/s olan elektrikli tek motor yer alacak. Bu motor tam dolumda yaklaşık olarak 450 km’lik bir menzil sunacak. 

2024-model-renault-toros-satisa-cik-bk4m.webp

YENİ ELEKTRİKLİ RENAULT TOROS FİYATI NE KADAR?

Renault Toros’un en etkileyici yanı ise fiyatı olacak. Ortaya çıkan listelere göre 2024 model Renault Toros’un Türkiye’deki fiyatı en düşük vergi diliminde olacağından ötürü 1 milyon TL civarlarında olacak. Bu fiyatın genel olarak rekabetçi olduğunu söyleyebiliriz.

2024-model-renault-toros-satisa-cik-jdre.webp

2024 MODEL RENAULT TOROS NE ZAMAN GELİYOR?

Sosyal medyada yer alan bilgilere göre Fransız otomobil devi 2024 model Renault Toros aracını ilk çeyrek bitmeden hem Avrupa’da, hem de Türkiye’de satışa sunmayı planlıyor.