2024 model Renault Toros'un fiyatını görenler gözlerine inanamadı

2024 model Renault Toros'un fiyatını görenler gözlerine inanamadı

2024 model elektrikli Renault Toros yollara çıkmaya hazırlanırken, aracın fiyatının ise beklenenden çok daha ucuz olduğu görüldü.

Türkiye'de bir döneme damga vuran Toros, elektrikli modeliyle satışa çıkmaya hazırlanıyor. 2024 model kasasıyla piyasayı alt üst edecek Renault Toros için geri sayım başladı.

2024-model-renault-toros-satisa-cik-zjpj.webp

Otomobil sektörünün önemli isimlerden Renault, yeni nesil Toros modeli için kolları sıvadı. Peki 2024 model Renault Toros'un fiyatı ne kadar olacak?

2024 MODEL RENAULT TOROS ÖZELLİKLERİ

Renault yeni nesil Toros modelinde sportif hatları ön plana çıkartacak. Bunda otomobilin elektrikli formda olması da önemli bir rol oynuyor diyebiliriz. Malum genel olarak elektrikli otomobiller futuristik bir tasarıma sahipler.

2024-model-renault-toros-satisa-cik-nfjo.webp

Toros’un en düşük versiyonunda maksimum hızı 110 km/s olan elektrikli tek motor yer alacak. Bu motor tam dolumda yaklaşık olarak 450 km’lik bir menzil sunacak. Elbette bu menzil, yol durumuna, hava şartlarına ve otomobilin kullanımına göre değişiklik gösterecektir.

2024-model-renault-toros-satisa-cik-nzar.webp

ELEKTRİKLİ YENİ RENAULT TOROS FİYATI NE KADAR?

Çeşitli listelere göre 2024 model Renault Toros’un Türkiye’deki fiyatı en düşük vergi diliminde olacağından ötürü 1 milyon TL civarlarında olacak. Bu fiyatın genel olarak rekabetçi olduğunu söyleyebiliriz. Sosyal medyada yer alan bilgilere göre Renault, 2024 model Toros aracını ilk çeyrek bitmeden hem Avrupa’da, hem de Türkiye’de satışa sunmayı planlıyor.