2024 model yeni kasa Renault Toros'un fiyatı sızdı!

2024 model yeni kasa Renault Toros'un fiyatı sızdı!

Renault, 2024 yılının bombasını patlattı. Fransız devi, bir döneme damga vuran Toros ile dikkat çeken fiyatıyla geri dönüyor.

2024 model Renault Toros yeni kasası ile hayranlarının karşısına çıkıyor. Bir döneme damga vuran R12 modeli yani nam-ı diğer Toros tekrardan satışa sunuluyor. Peki, yeni kasa elektrikli Toros modelinin fiyatları ne kadar olacak?

renault-2024-model-elektrikli-toros-cvza.webp

Renault bir dönemin efsanesi olan Toros'u yeniden satışa sunuyor. Fransız otomotiv devinin uzun süredir üzerinde çalıştığı elektrikli Toros modelinin fiyatları da belli oldu.

renault-2024-model-elektrikli-toros-1sr4.webp

Elektrikli Toros modeliyle yıllar önce olduğu gibi giriş seviyesine hitap etmek ve ciddi anlamda uygun fiyata otomobil satmak isteyen Renault düğmeye bastı.

yeni-renault-toros-637t.webp

Özellikle elektrikli otomobillerde yalnızca yüzde 10 ÖTV alınıyor olması büyük avantaj. Bu yüzden 2024 model Renault Toros da hayli uygun bir etiketle satışa çıkacak.

yeni-renault-toros-1-pqzn.webp

2024 MODEL ELEKTRİKLİ RENAULT TOROS FİYATI KAÇ TL?

Peki 2024 model elektrikli Renault Toros modelinin Türkiye fiyatı ne kadar olacak?

renault-2024-model-elektrikli-toros-rvtg.webp

teknolojioku'nun aktardığına göre bu yılın ikinci yarısında satışa sunulacağı söylenen modelin satış fiyatı olabildiğince uygun tutulacak. Hatta Renault’un bu noktada Dacia Spring’ten bile uygun bir etiket ortaya çıkaracağı konuşuluyor.

renault-2024-model-elektrikli-toros-culu.webp

Bu bağlamda Renault Toros için planlanan satış fiyatı yalnızca 800.000 TL dolaylarında olacak. Muhtemelen Renault cephesi de Mayıs ayı gibi resmi açıklamayı yapacaktır.