Alaman Mercedes 2023 yılının son kıyağını yaptı! Bu fiyata parmaklarınızı emeceksiniz

Alaman Mercedes 2023 yılının son kıyağını yaptı! Bu fiyata parmaklarınızı emeceksiniz

Mercedes'in en uygun modeli arasında yer alan Mercedes A 200 yılın sonuna doğru yaklaşırken dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Aracın fiyatı kullanıcıların ilgisini fena halde çekti.

Alman malı Mercedes'in bütçe dostu modeli Mercedes A 200, 2023 yılının sonlarına doğru güncel fiyatıyla tüm dikkatleri üzerine çekti.

renault-taliant-parasina-mercedes-a-xqxn.webp

MERCEDES A 200 FİYATI NE KADAR?

Mercedes A 200, 1.990.500 liradan başlayan fiyatlarla Türkiye'deki Mercedes tutkunlarının gözdesi oluyor. Araç, 163 beygir gücünde 1.3 litrelik benzinli motora sahip, performans ve konforu bir araya getirerek sürücülere süper bir sürüş vaat ediyor.

renault-taliant-parasina-mercedes-a-5zrh.webp

Ayrıca, bu motorun Mercedes-Benz tarafından tercih edilmesi, otomobilin dayanıklılığı ve güvenilirliği açısından son derece önemli bir referans oluşturuyor.

renault-taliant-parasina-mercedes-a-dywv.webp

Mercedes A 200'nin motorunu Renault markasından alan Mercedes-Benz, bu stratejisi ile güçlü bir performans ve ekonomik bir sürüş sunma gayesin güdüyor. Fiyat - performans dengesiyle parmakla gösterilen bu model, Mercedes kullanmak isteyenler için dikkate değer bir seçenek sunuyor.

Peki aracın fiyatlarına gelecek olursak son durum ne? İşte yanıtı...

AMG A 45 S 4MATIC+ Performance

Fiyatı: 3.656.500 TL

renault-taliant-parasina-mercedes-a-g7kk.webp

AMG Benzin 163 Beygir

Fiyatı: 1.990.500 TL