Egea'yı boşverin Audi A3'e koşun! Jetski gibi kampanya

Egea'yı boşverin Audi A3'e koşun! Jetski gibi kampanya

Premium otomobil evrenine giriş yapmaya hazırlananların öncelikli tercihleri arasında yer alan Audi A3, güncel fiyatları ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Teknolojioku'daki habere göre Audi'nin premium sınıfa geçişin ilk adımı olarak bilinen Audi A3, markanın en popüler ve hoşlanılan otomobilleri arasında yer alıyor.

egea-alacaginiza-audi-a3-alin-kamp-hea3.webp

AUDI A3 ÖZELLİKLERİ

Otomobil, 425 litrelik geniş bagaj hacmi ile ailelerin ihtiyaçlarına cevap vererek çok yönlü bir kullanım fırsatı sağlıyor. Türkiye pazarındaki başlangıç fiyatı olan 1.597.015 TL, premium sınıf bir otomobilin sahibi olma konusunda oldukça cezbedici bir seçenekle müşterinin karşısına çıkıyor.

egea-alacaginiza-audi-a3-alin-kamp-ommy.webp

Audi A3'ün Türkiye'deki fiyat politikası, premium sınıfa geçiş yapmak isteyenlere uygun bir seçenek sunuyor. 1.597.015 TL'den başlayan fiyatlar, kaliteli bir otomobil deneyimi için uygun bir eşiğe işaret ediyor. Bu rekabetçi fiyatlandırma, aracı Türkiye'deki kullanıcılar arasında daha erişilebilir kılıyor.

A3'ün geniş bagaj hacmi, bilhassa ailelerin günlük ihtiyaçlarına uygun bir otomobil arayışında olan kullanıcılara hitap ediyor. Hem şehir içi kullanıma uygun boyutları hem de geniş iç mekanıyla Audi A3, konforlu ve şık bir sürüş deneyimi sunuyor.

egea-alacaginiza-audi-a3-alin-kamp-hhmq.webp

AUDI A3 GÜNCEL FİYATLARI

İşte aracın güncel fiyat listesi...

Sedan 35 Turbo FSI 150 hp Advanced S tronic

Fiyatı: 1.597.015 TL

egea-alacaginiza-audi-a3-alin-kamp-zlwq.webp

Sedan 2.0 Turbo FSI quattro 310 hp S tronic

Fiyatı: 3.773.802 TL

Sedan 35 Turbo FSI 150 hp S line S tronic

Fiyatı: 1.971.753 TL