Fiat bayilerine akın var! 348.000 TL'ye sıfır otomobil teklifini duyan koşuyor

Fiat bayilerine akın var! 348.000 TL'ye sıfır otomobil teklifini duyan koşuyor

Sıfır araba piyasasında yaşanan gelişmeler birçok modele olan ilgiyi artırdı. Fiat’tan da 348.000 TL’lik sıfır araba teklifi gelmesi kullanıcıların bayiye koşmasına neden oldu.

Türkiye’de sıfır otomobil piyasasında ilginç gelişmeler yaşanıyor. Dev markalar 2023 yılı bitmeden birçok önemli kampanyaya imza atıyor. Stokları eritmeye çalışan firmalar yıl sonunda tüm araçları satarak stokları bitirmeyi planlıyor. Aksi halde 2024’te 2023 model araçları daha büyük indirimlerle satmak zorunda kalacak olan firmalar zor durumda kalmamak için kampanyaları peşi sıra patlatıyorlar.

ekran-goruntusu-2023-11-28-190254.png

GÖZLER EN ÇOK HAFİF TİCARİ ARAÇLARDA

Otomobil fiyatlarındaki pahalılığın hızı bir nebze de olsa kesildi ve dev markalardan dikkate değer indirim adımları atılmaya başlandı. Ancak belirsizlik yüzünden kullanıcılar yüksek maliyetli otomobillerden uzak duruyorlar. Yalnızca ihtiyaç nedeniyle araba alacak olanlar ise bu gereksinime odaklanıyorlar. Sıfır kilometre araç alırken binek otomobil yerine hafif ticari araçlara yönelenler çok önemli miktarda tasarruf ediyorlar.

ekran-goruntusu-2023-11-28-190239.png

Hafif ticari araçlar ile kişiler günlük araç ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabiliyorlar. Geçici olarak bir çözüm olarak görülen bu araçlar tasarruf amacıyla müşteriler tarafından satın alınıyor. Böylece sıfır kilometre araba alırken çok ciddi şekilde kazançlı çıkılıyor. Standart seviyede binek otomobil alınsa 1 Milyon TL’den başlayacak fiyatlarla karşılaşacak olanlar bunu çok daha düşük fiyatla çözebiliyorlar. Tek yapılması gereken ise araç alırken bazı kriterleri göz ardı etmek oluyor.