Halkbank'tan 84 ay vadeli sıfır araç kredisi! Hem de 3 ayda bir ödemeli...

Halkbank'tan 84 ay vadeli sıfır araç kredisi! Hem de 3 ayda bir ödemeli...

Halkbank, araç sahibi olmak isteyenler için kolları sıvadı. Müşterilere özel araç kredisi ile Halkbank, araba sahibi olmak isteyenlere müthiş olanaklar sağlıyor.

Araç sahibi olmak isteyen milyonlarca vatandaş bankaların araç kredisi kampanyalarını merakla araştırıyor. Sıfır araba hayali olan kişiler için müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu. Erdoğan yaptığı açıklamada 84 ay vadeli taşıt kredisi verileceğini açıkladı. Peki başvuru şartları neler?

1.5 MİLYON TL'YE KADAR HAZİNE DESTEKLİ TAŞIK KREDİSİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapmış olduğu açıklamasında "Değerli kardeşlerim her zaman olduğu gibi Türkiye Yüzyılı’nın inşa mücadelemizde de en büyük desteği aldığımız kesimlerin başında sizler geliyorsunuz. Ülkemizin araç stokunun önemli bir kısmını yenilerken en çok da ticari araçlara erişimi kolaylaştırmaya ehemmiyet verdik. Bugün de Halk Bank vasıtasıyla 1,5 milyon liraya kadar hazine destekli taşıt kredisiyle yanınızda yer alıyoruz" diyerek 84 ay vadeli kredi verileceğini söyledi.

84-ay-vadeli.jpg

HALKBANK ARAÇ SAHİBİ OLMAK İSTEYENLERE MÜJDEYİ VERDİ

Halkbank'ın yaptığı duyuruda ise "Esnaf ve sanatkarlarımıza işyeri ve taşıt alımına yönelik ihtiyaçlarınızın karşılanmasına yönelik olarak 1.500.000.-TL’ye kadar ESKKK kefaleti veya kefaleti olmaksızın kullanabilecekleri Yatırım Kredisi imkanı" denilerek söz konusu kredinin esnaflara yönelik yatırım kredisi olarak verileceği belirtildi.

84 aya kadar vadeli olarak verilecek olan kredi paketinde azami kredi limiti 1 milyon 500 bin TL olarak belirlenirken isteyen kişiler kredi ödemesini aylık ya da 3 ayda bir olmak üzere yapabilecekler.