Hyundai'den geniş aileler için çılgın SUV kampanyası!

Hyundai'den geniş aileler için çılgın SUV kampanyası!

Hyundai'nin en sevilen SUV modelinde inanılmaz bir kampanya başlıyor. Özellikle geniş aile aracı almak isteyenler pür dikkat bu gelişmeyi takip ediyor.

Hyundai, sıfır kilometre geniş aile otomobili almak isteyenler için Mart ayı boyunca geçerli olan dev kampanyasını resmen başlattı.

ekran-alintisi-jpg4.jpg

SIFIR KİLOMETRE SUV ALMAK İSTEYENLERE MÜJDE

kamusonhaber'in aktardığına göre otomotiv devi Hyundai’ın son pazar araştırmaları neticesinde, Mart ayının sonuna kadar devam ettireceği dev kampanyası için düğmeye bastı ve resmi internet sitesinden de bu kampanyayı sıfır kilometre SUV sahibi olmak isteyenler için resmen duyurdu.

hme-sx2-n-line-hev-detail-front-1920x960.jpg

HYUNDAI KRİZİ FIRSATA ÇEVİRMEK İSTİYOR

Hyundai’ın bu kampanyayı hayata geçirmesindeki asıl amacı, otomotiv sektöründe uzun bir süredir yaşanan kriz durumunda toparlanmak ve potansiyel müşterilerini bu kampanyalarla cezbederek sıfır kilometre SUV araçlarının satış miktarını arttırmak.

hyundai-kona-n-line-1.webp

KONA MODELİ MART AYI SONUNA KADAR KAMPANYALI FİYATIYLA SATIŞTA

Hyundai, başlattığı bu kampanyayı Türkiye'de çok sevilen modellerden biri olan ‘KONA’ için Mart ayının sonuna kadar geçerli olacak şekilde hazırladı. 

kona-sx2-n-line-alcantara-dashboard-pc.jpg

Hyundai’ın resmi internet sitesinde de yayınlanan bu kampanya, sıfır kilometre bir ‘KONA’ sahibi olmak isteyenler tarafından yoğun ilgi görmekte.

kona-sx2-n-line-alcantara-dashboard-pc-001.jpg

HYUNDAI KONA FİYATI NE KADAR?

Hyundai, başlattığı bu dev kampanya kapsamında, ‘KONA’ modelinde fiyatları en dibe kadar indirdi. Kampanya kapsamında fiyatlar 122 bin TL aşağı çekilirken, kampanya kapsamında ayırca şimdi al 3 ay sonra öde fırsatı da mevcut.

yeni-kona-n-line-1860x540.jpg

Hyundai’ın başlattığı bu büyük kampanyanın tüm detaylarını öğrenmek isteyenler, Hyundai’ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

ekran-alintisi-jpg2.jpg