İşte Türkiye'deki en ucuz sıfır arabalar

İşte Türkiye'deki en ucuz sıfır arabalar

Milyonlarca araç sahibi sıfır araçların fiyatlarını araştırıyor. Öte yandan Türkiye'deki en uygun fiyatla satılan sıfır otomobiller de belli oldu.

Yeni yıla girmeden birçok otomobil markası dev kampanyalarla satış yapmak için kıyasıya yarışıyor. Araç almak isteyen vatandaşlar için müjdeli haberler de peşi sıra geliyor.

o1.webp

Ticaret Bakanlığı'nın getirdiği düzenlemelerle fiyatlarda düşüş yaşanırken, sıfır faizli kredi kampanyalarıyla müşterilere avantajlı seçenekler sunuluyor. 

thumbs-b-c-3dddefd081ba58b0bd9203f801190d3a.jpg

Hürriyet'te yer alan habere göre Ticaret Bakanlığı’nın ikinci el ve sıfır araç satışlarına yönelik attığı keskin adımlar fiyatların düşüşünde etkili oldu. Bakanlığın bu hamleleriyle beraber aksesuar adı altında bayilerin fatura kesmeden el altından para alması, bayi çalışanlarının satış listesinde sıra önceliği tanımak için fazladan ücret istemesi, bir kişinin topladığı vekaletlerle üçten fazla araç satışının önüne geçilmesi, fahiş fiyat denetimleri, sıfırdan daha pahalıya satılan ikinci ele düşmüş otomobillerin ilanlarına düzenleme gibi pek çok aksiyon otomobil sektörünü bir nebze de olsa rayına soktu.

TÜRKİYE'DEKİ EN UCUZ ARABA HANGİSİ?

Öte yandan Türkiye'de satılan en ucuz araçlar da belli oldu. Buna göre Türkiye’deki en ucuza satılan araba Fiat Egea oldu. Egea’yı Kia Picanto, Citroen C3 ve Renault Taliant takip etti.

İşte Hürriyet'in hazırladığı listeye göre ülkemizdeki en ucuz sıfır otomobiller...

whatsapp-image-2023-11-25-at-12-40-20.jpeg