İşte Türkiye'nin en ucuz elektrikli otomobili

İşte Türkiye'nin en ucuz elektrikli otomobili

Hem dünyada hem de Türkiye'de çevreci araçlar hızla artmaya başladı. Elektrikli araçlar artık hayatımızın bir parçası. Ancak Türkiye'deki en ucuz elektrikli otomobil ise o.

Türkiye, yerli otomobil TOGG ile elektrikli araçlara merhaba derken, Türkiye’nin en ucuz dört kapılı aracı da belli oldu.

yuki-amy-2-ra2n.webp

TOGG'dan sonra birçok Türk yapımı elektrikli araç yapılmaya başlandı. Ancak hali hazırda en popüler elektrtikli araç ülkemizde TOGG. 

Bu araç ise Türkiye’nin en ucuz dört kapalı elektrikli aracı olarak karşımıza çıkıyor. İşte en ucuz elektrikli araç Yuki Amy özellikleri ve aracın fiyatı...

yuki-amy3-k6h7.webp

YUKİ AMİ HIZLI ŞARJLA KARŞINIZDA 

Teknolojioku'nun aktardığı bilgilerde fabrika verilerine göre 80 km menzil mesafesi veren Yuki Amy, hızlı şarj desteğiyle beraber gelmiyor. Bu aracın tahmini şarj süresi ise 6-7 saat olarak ifade ediliyor.

yuki-amy4-wgdx.webp

Yuki Amy bünyesinde led farları barındırıyor ve bu da modelin görünümüne katkı sağlıyor. Merkezi kilit, dokunmatik multimedya ekranı, geri görüş kamerası, klima ve otomatik cam gibi özellikler, Yuki Amy seviyesindeki bir araba için oldukça ilgi çekici diyebiliriz. Ayrıca modelde Bluetooth olduğunu ve müzik keyfi yaşayabileceğinizi de unutmadan eklemek gerekiyor.

yuki-amy-87id.webp

DÖRT KAPILI YUKI AMY

Modelin dört kapılı olması da ayrı bir avantaj. Dört kapılı olması neden bu kadar önemli demeyin, zira Yuki Amy ile rekabet halinde olan araçların çoğu iki kişilik araçlar ve tek kapıdan oluşuyorlar.

YUKI AMY FİYATI NE KADAR?

Marka: Yuki

Model: Amy

Yıl: 2023

Fiyat: 370.790 TL