Opel Corsa'da dev indirim başladı! Düşük faizli kredi imkanı da var

Opel Corsa'da dev indirim başladı! Düşük faizli kredi imkanı da var

Opel Corsa'da dev indirim başladı. İndirim sonrası 1 milyon TL'nin altına düşen Opel Corsa modeli, ayrıca düşük faizli kredi imkanı da sunuyor.

Yıl sonuna özel kampanyasıyla gündeme gelen Opel, neredeyse tüm modellerinde kampanya başlattı. Kampanyanın en etkili olduğu model ise Corsa modeli oldu. Yenilenen Opel Corsa modeliyle kampanyayı duyurdu.

Sıfır otomobil sahibi olmak isteyenlerin gündeminde yer alan indirim ve kredi kampanyasıyla birlikte hem içten yanmalı hem de elektrikli motorlara sahip paketlere ayrıldı.

Otomobil sevdalıların tutkulu olduğu hatchback model Opel Corsa, yeni yıla girmeden müşterisini araba sahibi yapmayı hedefliyor. Resmi web sitesi üzerinden paylaştığı çifte kampanya ile yoğun ilgi görüyor. Yenilenen Opel Corsa, indirimli fiyatıyla dikkat çekti. İndirimli fiyatı 880.900 TL'ye kadar gerileyen Corsa, ayrıca kredi kampanyasına da dahil edildi.

OPEL CORSA'DA KAMPANYA

Müşterilerine çifte kampanya imkanı sunan Opel Corsa, hem elektrikli hem de içten yanmalı modellerinde düşük faizli kredi imkanı sunuluyor. Normal şartlarda faiz oranları yüzde 4 seviyelerine kadar tırmanırken, Opel'den yüzde 0.99 faizli kredi imkanı sunuluyor.

Opel Corsa almak için bayiye giden müşterilere, 200 bin TL 12 ay yüzde 0.99 faiz imkanıyla kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. İndirimli ve kampanyalı fiyatları görmek için Opel web sitesini ziyaret edebilirsiniz.