Renault Austral tanıtıldı... İşte özellikleri

Renault Austral tanıtıldı... İşte özellikleri

Uzun zamandır beklenen yeni elektrikli SUV Renault Austral tanıtıldı. Renault Austral'in 2022'nin son çeyreğinden itibaren satışa sunulması planlanıyor.

Renault Austral'in merakla beklenen tanıtımı gerçekleştirildi. Fransız otomobil markası Renault, yeni elektrikli SUV'si Renault Austral'in tasarımı ve özellikleri başta olmak üzere merak edilen birçok detayı resmen açıkladı.

RENAULT AUSTRAL'İN TASARIMI
Yeni Renault Austral, SUV modellerinin özelliklerini taşıyor. Renault, kıvrımlı hatlarıyla dikkat çeken SUV modelin yedi gövde rengiyle geldiğini söylüyor. Austral, çoğu elmas kesim olan 17 inç ila 20 inç arasında jantlarla sunuluyor.

İç tasarımda ise bizi 12.3 inç gösterge paneli ile 12 inç dikey multimedya ekranını bir arayan getiren OpenR ekranı karşılıyor. Ön cama yansıtılan 9.3 inçlik Head Up Display (Yükseltilmiş gösterge ekranı) da araçtaki ekran sayısına ekleniyor. Arka taraftaki yolcular için 27,4 cm'lik bir diz mesafesi bulunduğu aktarılıyor.

r.png

RENAULT AUSTRAL'İN MOTOR SEÇENEKLERİ
Yeni nesil CMF-CD platformunda tasarlanan Austral'in yeni bir E-TECH Full Hybrid motor dahil olmak üzere çeşitli elektrifikasyon teknolojileri sunduğu bildiriliyor.

200 beygir gücüne kadar 400V beslemeli yeni nesil E-TECH Hybrid motorlar ile gelen Austral'in, 130 beygir gücü sunabilen 48V Mild Hybrid Advanced ve 160 beygir gücü sunabilen 12V Mild Hybrid iki benzinli motor seçeneği de bulunuyor.


Austral, yeni bir E-TECH tam hibrit kendi kendini şarj eden motor sunuyor. 1,2 litre 3 silindirli turboşarjlı benzinli motor, 1,7 kWh lityum iyon 400V pil ve akıllı çok modlu debriyajsız bir şanzıman ile eşleşiyor. Böylece 200 HP'ye kadar güç üretimi gerçekleşebiliyor.

RENAULT AUSTRAL NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK?
Üç elektrikli motorunun her biri, rejeneratif frenleme özelliğine sahip olan yeni Renault Austral, 2022'nin son çeyreğinden itibaren satışa sunulacak.