Renault Megane Sedan'ın dev kampanyası için son 5 gün! Yok fiyatına satılıyor

Renault Megane Sedan'ın dev kampanyası için son 5 gün! Yok fiyatına satılıyor

Renault Megane Sedan, 560 Bin TL'lik sıfır aracıyla kullanıcılar için büyük bir fırsat başlattı. Ancak elinizi çabuk tutmanızda fayda var.

Sıfır araba almak isteyenler için dev fırsat kapıda. Ancak sadece 5 gününüz kaldı. Renault Megane Sedan 560.000 TL’lik fiyat ile 'yok artık' dedirtiyor.

renault-megane-sedan-1-lsp5rviswb-g7a007jkhr.webp

Türkiye’de çok satan araç firmalarından, Renault müşterileri için özel bir kampanyaya imza attı. Renault tarafından yapılan yeni açıklamaya göre ÖTV muafiyetiyle sıfır kilometre Renault Megane Sedan satışı için düğmeye basıldı. Kampanyalı satış bütün müşterileri kapsamazken ÖTV muafiyeti konusu ise ciddi bir kazanç sağlıyor.

RENAULT MEGANE SEDAN'DA DEV KAMPANYA

ÖTV muafiyeti ile 2023 model Renault Megane Sedan satın almak isteyenler kampanyalı fiyat ile bu imkanı elde ediyorlar.

Fransız devi, kampanyalı fiyatın 560 Bin TL olduğunu duyurdu. ÖTV muafiyeti hakkı olan müşteriler sadece 560.000 TL ödeyerek bu aracı satın alabiliyorlar. Üstelik kredi desteğinden de faydalanılıp bu otomobil alınabileceği için çok çok uygun bir şekilde çok iyi bir sıfır araba sahibi olunuyor

renault-megane-sedan-kasim-2022-fiyat-listesi-iste-son-durum-4rab.webp

KİMLER ÖTV MUAFİYETİNDEN YARARLANABİLİYOR?

ÖTV muafiyeti ile sıfır otomobil alınması devletin sağladığı bir imkandır. Bu imkan da sadece engelli vatandaşların bir kısmına veriliyor. Yüzde 90 ve üzerinde engeli olan vatandaşlar sıfır araba alırken herhangi bir ÖTV ödemesi yapmıyorlar. Bu durumda da sıfır kilometre araçların fiyatları yaklaşık yüzde 40-45 seviyelerinde ucuzluyor.