Sıfır Fiat Doblo fiyatına bomba yeni yıl fırsatı!

Sıfır Fiat Doblo fiyatına bomba yeni yıl fırsatı!

600 bin TL'ye Fiat Doblo sahibi olmak aklınızın ucundan geçer mi? Eğer bir süre beklerseniz evet. Peki ama nasıl?

Türkiye’de enişte arabası olarak bilinen ve ticari araç veya geniş aile arabası olarak tasarlanan araçlar içinde son derece popüler olan Fiat Doblo değişen kasasıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

fiat-e-doblo-3.jpg

Son fiyat listesine bakıldığında Türkiye’de 600 bin TL’ye sıfır otomobil almak neredeyse hayal. Tükiye'de artan vergiler nedeniyle sıfır otomobil almak için en az 700 bin TL’yi gözden çıkarmanız gerekiyor.

Peki ticari otomobillerde fiyatlar nasıl şekilleniyor? Son 2 yılda çoğu ünlü marka, ticari araçların tasarımlarında değişikliğe gitti. Yenilenen kasa yapısıyla beraber fiyatlarda ise büyük bir artış yaşandı. Ancak Fiat Doblo'dan vazgeçemeyenlere markadan büyük bir kıyak geldi.

fiat-e-doblo-1024x616.jpg

600 BİN TL'YE SIFIR DOBLO NASIL ALINIR?

Türkiye’de hali hazırda Fiat Doblo almak için 900 bin TL civarında paranız olması gerekiyor. Fakat biraz daha beklerseniz bu durum tersine dönebilir. Peki ama nasıl? Bu süreçte elektrikli ticari modeller genel olarak piyasada daha çok ilgi görüyor. Hatta ülkemizde de satışa çıkan birkaç elektrikli ticari model bile var. Özellikle bu otomobiller Çin üretimi olduğu için ülkemizde yüksek fiyatlardan satışa sunuluyor. Çünkü Çinli otomobillere ek gümrük vergisi ekleniyor. İşte 600 bin TL’lik Doblo fırsatı da bu şekilde mümkün olacak. Sosyal medyada yer alan bilgilere göre Fiat, elektrikli doblo modelleri için kolları sıvamış durumda. Üstelik bu modelin fiyatları da hayli uygun olacak.

yeni-nesil-fiat-doblo-turkiyede-1.jpg

Alınan fiyatları TL’ye çevirip, elektrikli otomobillerden alınan ÖTV’yi eklediğimizde karşımıza 600 bin TL gibi bir etiket çıkıyor. Tabi bununla ilgili en doğru olan Fiat’tan yapılacak resmi açıklamayı beklemek olacak.