Şoförsüz taksi geliyor

Şoförsüz taksi geliyor

Yaşadığı kazalar nedeniyle iptal edilen şoförsüz taksi projesi yeniden başlıyor. Faaliyetlerini sonlandıran Cruise, yeniden yollara dönüyor.

Sürücüsüz taksi hizmeti veren Cruise, yaşanan kazalar nedeniyle faaliyetlerini sonlandırmıştı. Şoförsüz taksi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Cruise, yeniden yollara döneceğini duyurdu.

ekran-goruntusu-2023-11-26-112454.png

CRUISE, ABD'DE TEK BİR ŞEHİRDE HİZMET VERECEK

ABD'deki hizmetlerini Ekim sonunda yaşanan kazaların ardından durduran Cruise, yönetim değişiklikleri ve güvenlik önlemlerinin ardından trafiğe çıkmaya hazırlanıyor. Tekrar faaliyete geçecek olan Cruise, ABD'de tek bir şehirde hizmet verecek. Amacı ise müşterilerin güvenini yeniden kazanmak.

ekran-goruntusu-2023-11-26-112502.png

SÜRÜCÜSÜZ TAKSİDE ÖNCELİK 'GÜVENLİK'

Teknolojioku'daki habere göre Cruise, müşterilerin güvenini kazanabilmek adına güvenlik önlemlerini artırarak, otonom araçların yollarla uyum içinde daha güvenli bir şekilde seyahat etmesini sağlamaya odaklanacak.

ekran-goruntusu-2023-11-26-112507.png

Otonom araç teknolojisi, geleceğin ulaşım sistemleri için önemli bir potansiyele sahip olsa da, güvenlik endişeleri sektörde ciddi bir konu olarak öne çıkıyor. Cruise'un bu adımı, otonom araç teknolojisinin gelişim sürecinde güvenilirlik ve güvenlik standartlarını yükseltmeye yönelik bir çaba olarak değerlendiriliyor. Şirketin yeniden faaliyete geçmesiyle birlikte, otonom taksi hizmetlerinin gelecekte nasıl bir konumda olacağı merakla bekleniyor.