Tesla Cybertruck'ın Türkiye'ye geliş tarihi belli oldu! İşte fiyatı

Tesla Cybertruck'ın Türkiye'ye geliş tarihi belli oldu! İşte fiyatı

Tesla Cybertruck'ın Türkiye'ye geleceği öne sürüldü. Peki Tesla'nın efsane modelinin fiyatı ülkemizde ne kadara satılacak?

Tesla'nın arazi aracı olarak piyasaya sürdüğü Cybertruck'ın kısa bir süre zarfında Türkiye'ye geleceği öne sürüldü.

960x0.webp

teknolojioku'daki habere göre Tesla Cybertruck Türkiye'de yollara çıkmak üzere kolları sıvadı. Türkiye pazarında son dönemlerde oldukça iddialı olan Tesla'nın hedefi, bu iddiasını Cybertruck ile beraber daha da güçlendirmek. Peki araç ne zaman Türkiye'ye gelecek ve Cybertruck'ın fiyatı kaç TL olacak?

tesla-cybertruck-model-araba-icin-ilk-satislardan-yararlanan-musterilerin-bir-yil-icinde-araclarini-yeniden-satmamasi-sarti-koydu-1700110853.jpg

TESLA CYBERTRUCK ÖZELLİKLERİ NELER?

Tesla Cybertruck'ın oldukça maliyetli ve de sıkı bir makine olduğu biliniyor. Tamamen çelikten üretilen araç, güçlü de bir elektrikli motora ve dört çeker yapıya sahip. Tüm bunlar, modelin fiyatının da yükselmesine yol açıyor.

tesla-cybertruck-mods.webp

TESLA CYBERTRUCK FİYATI NE KADAR?

Araç şu anda ABD'de yaklaşık 100 bin euro fiyat etiketine sahip. Bu da Türkiye'deki vergisiz fiyatının 3 milyon 500 bin TL'ye yakın olacağını bizlere gösteriyor. Buna KDV ve ÖTV'nin de ekleneceğini düşünecek olursa nihai tüketicinin bu araca ulaşması Türkiye şartlarında pek de kolay görünmüyor.

tesla-cybertruck-fleet-1024x641.jpg

Fiyattan bağımsız olarak, Tesla Cybertruck'ı Türkiye yollarında görmek pek de güzel olmaz. Özellikle İstanbul'un dar ve yokuşlu sokakları, bu aracın çok uygun olmadığını da düşünmemize neden oluyor.