TOGG en ucuz modelini çıkartmaya hazırlanıyor! Bu TOGG, enişteleri Doblo'dan vazgeçirecek!

TOGG en ucuz modelini çıkartmaya hazırlanıyor! Bu TOGG, enişteleri Doblo'dan vazgeçirecek!

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'dan herkesi şaşırtan model geliyor. Peki TOGG'un ucuza satılacak o modeli ne zaman çıkacak ve ne kadara satılacak?

TOGG, hafif ticari aracı ile piyasayı alt üst etmeye hazırlanıyor. Yerli otomobilin yeni modeli, enişte arabası olarak bilinen Fiat Doblo'yu da geçerek daha ekonomik bir seçenek sunacak. Peki, hafif ticari TOGG'un çıkış tarihi ve fiyatında son durum ne? 

HAFİF TİCARİ TOGG NE ZAMAN ÇIKACAK?

TOGG'un hafif ticari modelinin 2 yıl sonra yani 2026'da yollarda olması bekleniyor. Hafif ticari TOGG versiyonunun genel hatları itibarıyla TOGG T10X modelinin temel yapısını taşıyacağı biliniyor. Ancak bu noktada asıl önemli olan hafif ticari TOGG modelinin fiyatı. 

ekran-goruntusu-2024-01-04-183501.png

HAFİF TİCARİ TOGG FİYATI NE KADAR OLACAK?

 

Hafif ticari TOGG, hali hazırda satışta olan T10X modelinden daha ucuz olacak. Çünkü Türkiye'de hafif ticari araçlardan alınan vergiler binek otomobillerden alınan vergilere göre çok daha az. Sosyal medyadaki iddialara göre, hafif ticari TOGG modeli T10X ile aynı motora sahip olacak. Dahası otomobilin iç dizaynından kullandığı yazılıma kadar pek çok detay da T10X ile benzerlik taşıyacak.