TOGG'a mini yerli rakip geliyor!

TOGG'a mini yerli rakip geliyor!

TOGG2un ardından yeni bir yerli araba hamlesi için düğmeye basıldı. Amperino yerli otomobiller kervanına katılıyor.

Türkiye'nin ilk yerli otomobili TOGG'dan sonra şimdi de Amperino fırtınası esecek. TOGG'dan sonraki yeni yerli araba merakla bekleniyor.

ekran-goruntusu-2023-11-28-170553.png

Türk mühendislerin üzerinde çalıştığı yeni elektrikli araba şimdiden büyük ilgi görmeye başladı. Amperino'nun vizyon tarihi uzun süredir bekleniyordu ve artık tarih belli oldu.

AMPERİNO ÇIKIŞ TARİHİ NE ZAMAN?

Bursa'da yürütülen çalışma neticesinde ortaya çıkan Amperino'nun ilk görüntüleri araba meraklıları arasında büyük heyecana neden oldu. Yerli kompakt araçların ilk seri üretiminin 2025 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.

ekran-goruntusu-2023-11-28-170548.png

Bursa'nın İnegöl ilçesinde devam eden araştırmalar kapsamında geliştirilen ikinci yerli elektrikli otomobil markası Amperino'nun tasarımı, esas olarak farların yapısıyla öne çıkıyor ancak sürücünün aracın ortasındaki konumu da önemli bir özellik. Bu düzenleme arka koltuklara kolay erişim sağlıyor ve diğer modellerde karşılaşılan zorlukları ortadan kaldırıyor. Amperino, sürüş deneyimi ve konfora önem veren, pratik ve güzel bir tasarım sunuyor.

Yerli üretim iki elektrikli araç, pazara giriş yolunda önemli adımlar kat etmeye devam ediyor. Üç yıllık titiz bir çalışmanın ardından Amperino, sokaklara çıkmaya hazırlanıyor. Çok övülen araç şimdi piyasaya sürülmeye hazırlanıyor.