'Zamanında parsel parsel FETÖ'ye dağıtanlar, şimdi oy için cennetten tapu dağıtmaya yelteniyor!'

'Zamanında parsel parsel FETÖ'ye dağıtanlar, şimdi oy için cennetten tapu dağıtmaya yelteniyor!'

Partisinin MYK toplantısı sırası basın açıklaması yapan CHP Sözcüsü Faik Öztrak, "Belediye arsalarını parsel parsel FETÖ'ye dağıtanlar, şimdi oy için vatandaşlara cennette tapu dağıtmaya yelteniyorlar" ifadelerini kullandı.

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında parti genel merkezinde toplandı.

Toplantı sürerken açıklamada bulunan Öztrak, Sarayın kredibilite açığını IMF ile kapatma projesinin oldukça hızlı ilerlediğini söyleyerek IMF'nın 2019 için Türkiye ekonomisinde beklenenden yüksek bir daralma beklediğini aktardı.

"İktidara soruyoruz, IMF ile bir anlaşma imzalayacak mısınız? İmzalamayacak mısınız?" diye soran Öztrak, milletin bunu bilme hakkının olduğunu söyledi.

AKP Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz'ın "Belediye başkanımıza vereceğiniz destek ruz-i mahşerde beraat belgeniz olacak" dediğini aktaran Öztrak, "Zamanında belediye arsalarını parsel parsel FETÖ'ye dağıtanlar, şimdi oy için vatandaşlara cennette tapu dağıtmaya yelteniyorlar. Daha da acısı bu sözleri söyleyen kişinin bu ülkede TBMM Başkanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı yapmış olmasıdır" diye konuştu.

Sarayı saran seçim korkusunun, sarayın bekçi kulübesine de sirayet ettiğini öne süren Öztrak, "Sarayın bekçisi seçim öncesinde Maduro'dan mağdura yatmaya başladı. 'Mazallah ABD seçimden sonra Kılıçdaroğlu'nu tanırsa ne yaparız?' demiş. Sayın Bahçeli merak etmesin sadece ABD değil, bütün dünya bizi bilir. Bizim Sakarya'da, Dumlupınar'da, Kıbrıs'ın Beşparmak Dağlarında emperyalizme attığımız tokadı, gücünü sadece aziz milletimizden alan Kuvayi Milliyecilerin partisi olduğumuzu gayet iyi bilirler." dedi. 

'SEÇİM GÜVENLİĞİ ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR'
Seçim güvenliğiyle alakalı çalışmaları titizlikle sürdürdüklerini vurgulayan Öztrak, seçimi CHP'nin, milletin işbirliğinin kazandığını, tek bir oyun ziyan olmasına izin vermeyeceklerini kaydetti.