AKP'li bakanın İmamoğlu'yla ilgili 'algı fotografı'nda AKP'li vatandaştan kapak gibi yanıt

AKP'li bakanın İmamoğlu'yla ilgili 'algı fotografı'nda AKP'li vatandaştan kapak gibi yanıt

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, İstanbul Şile'de İBB ekiplerinin su dağıttığı fotoğrafı paylaştı. Varank'a AKP'liler bile tepki gösterdi. İBB'de AKP döneminde de bu tür vakaların yaşandığı belirtildi. İBB Beyaz Masa da Bakan Varank'a cevap verdi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, kişisel sosyal medya hesabından İstanbul'un Şile ilçesinde İBB'nin yurttaşlara su dağıttığı fotoğrafı paylaştı.

Söz konusu paylaşımına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i de etiketleyen Varank, "Merakla beklediğiniz dizinin yeni sezonu yayınlanmış. Olay İstanbul'da geçiyor. DARK (İstanbul), Yıl: 2020, Tür: Dram, IMDB: 0.0. İyi seyirler" dedi.

BAKANA İBB BEYAZ MASA'DAN CEVAP

Bakan Varank'a İBB Beyaz Masa'dan cevap verildi. AKP döneminde yapılmayan hizmetlere gönderme yapılan açıklamada bu sorunun yıllardır sürdüğü, ancak en kısa sürede çözüleceği vurgulandı.

İBB Beyaz Masa'nın 'Sayın Bakanımız' diyerek başlayan yanıtı şöyle:

''Sayın Bakanımız, İSKİ ekiplerimiz; Haliç, Riva Deresi ve Küçükçekmece Gölü gibi, önceki yıllardan bugüne süregelen, Şile'nin su problemini kalıcı olarak çözüme kavuşturmak için yoğun bir şekilde çalışmaktadır. Saygılarımızla.''

TEPKİ YAĞDI

Çok sayıda yurttaş Bakan Varank'a tepki gösterdi. Su kesintilerinin AKP döneminde de yapıldığı vurgulandı. İBB yönetiminin AKP'li olduğu 201 2017 yılındaki "su kesintisi" ve "su kuyruğu" haberleri paylaşıldı.

AKP'Lİ YURTTAŞ BİLE İSYAN ETTİ

AKP'li bir trolün yaşananlarda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu sorumlu tutmasına yine AKP'li bir yurttaş cevap verdi. 

"2019 da Ekrem İmamoğlu seçildikten sonra patlama olmuş su kesintisi şikayetlerin.Adam elini attığı yeri kurutmuş" diyen AKP'li trole AKP'li yurttaş, "Allah akıl fikir versin sana bende AKPliyim ama Ekrem Başkan çok iyi çalışıyor!!!!!!!!!" diye yazdı.

İşte Bakan Varank'a gelen tepkilerden bazıları: