AKP'li başkana MHP'li siteden çok zor 'FETÖ' sorusu!

AKP'li başkana MHP'li siteden çok zor 'FETÖ' sorusu!

Ülkücülere yakınlığı ile bilinen habererk sitesinin yazarı Selim Çoraklı, kendi web sitesinde AKP’nin Küçükçekmece adayı Temel Karadeniz hakkında dikkat çeken bir yazı paylaştı ve Karadeniz’in FETÖ ile ilgili sosyal medya mesajlarını gündeme getirdi.

AKP İstanbul Küçükçekmece’de mevcut Belediye Başkanı Temel Karadeniz’i, 31 Mart yerel seçimleri için tekrar aday gösterdi. AKP adayı Temel Karadeniz daha önce, 24 Haziran 2018 seçimleri öncesinde, AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan hakkındaki sözleri ile gündeme gelmişti. AKP'nin Başkan adayı Karadeniz, Erdoğan hakkında, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a oy vereceğim. Ama hataları, eksikleri, kusurları olduğunu biliyorum. Hatta hatalarını, eksiklerini kusurlarını sayarsak akşama kadar buradan çıkamayız” demişti. 

Ülkücülere yakınlığı ile bilinen habererk sitesinin yazarı Selim Çoraklı da, kendi web sitesinde AKP’nin adayı Temel Karadeniz hakkında dikkat çeken bir yazı paylaştı ve Karadeniz’in FETÖ ile ilgili sosyal medya mesajlarına dikkat çekti.

Selim Çoraklı yaşadığı ilçe olan Küçükçekmece’de AKP adayı Temel Karadeniz’e FETÖ ile iltisakı olup olmadığı konusunda cevaplaması için sorular sorduğunu belirterek, hem medya kanalıyla hem de bizzat belediyenin kendi sitesinde bulunan “başkana yazın” linkine soruları göndermesine rağmen Temel Karadeniz’in şimdiye kadar cevap vermediğini belirtti.

Çoraklı, “FETÖ ile iltisakı şüpheli olan birinin belediye başkanı yapılması ne kadar doğru?” ifadelerini kullanarak, AKP’li Başkan adayı Temel Karadeniz’in şu sosyal medya mesajlarını paylaştı:

AKP'li Başkan adayı Temel Karadeniz'in FETÖ'ye ilişkin attığı mesajları silmesi dikkat çekti.

Kaynak: Odatv