AKP'li Ünal: Erdoğan, Babacan ve Davutoğlu'na ağır darbeler indirdi

AKP'li Ünal: Erdoğan, Babacan ve Davutoğlu'na ağır darbeler indirdi

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski metin yazarı ve AKP Ankara eski Milletvekili Aydın Ünal Ahmet Davutoğlu ile Ali Babacan'a ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski metin yazarı ve eski AKP Ankara Milletvekili Aydın Ünal dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Aydın Ünal, Twitter hesabından Erdoğan’ın Ayasofya’nın ibadete açılmasına yönelik kararını ve son dönemin çok tartışılan konusu İstanbul Sözleşmesi ile ilgili adımlarını değerlendirdi.

Ünal, Erdoğan’ın Ayasofya ve İstanbul Sözleşmesi ile ilgili kararının, eski bakan Ali Babacan'ın lideri olduğu DEVA Partisi'ne ve eski başbakan Ahmet Davutoğlu'nun başında olduğu Gelecek Partisi’ne ağır darbeler verdiğini savundu.

Ünal şu yorumu yaptı: "Erdoğan Ayasofya ve İstanbul Sözleşmesi’yle Deva ve Gelecek partilerine ağır darbeler indiriyor Deva ve Gelecek Partilerinin bazı temsilcileri ise bırakın stratejiyi farketmeyi Ayasofya kararını eleştirip İstanbul Sözleşmesi’ni savunuyorlar. Siyaset tecrübe işidir."