AKP'li vekilden CHP'li tehdit

AKP'li vekilden CHP'li tehdit

AKP İzmir Milletvekili Alpay Özalan, CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ve 'saray rejimi' eleştirilerine tehditle karşılık verdi.

TBMM'de yaptığı konuşmanın ardından CHP Sakarya Milletvekili ve Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un üzerine yürüyen AKP'nin İzmir Milletvekili Alpay Özalan bu defa da CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ve 'saray rejimi' eleştirilerine tehditle karşılık verdi.

Tehditleriyle ve TBMM'de CHP'li vekillerin üzerine yürümesiyle övünen Alpay Özalan, Özgür Özel'in konuşmasını paylaşarak "En son Engin Özkoç böyle konuşmuştu! Kendini darı ambarında sanan aç tavuklar ile CHP yöneticileri başa baş yarışır." ifadelerini kullandı. 

Alpay Özalan'ın sosyal medyadan şu paylaşımı yaptı:

CHP'li Özgür Özel, Türkiye Cumhuriyeti Devleti için “Saray Rejimi” ifadesini kullanmış ve hadsizce konuşmuş.

Devlet memurlarını da tehdit etmiş. En son Engin Özkoç böyle konuşmuştu! Kendini darı ambarında sanan aç tavuklar ile CHP yöneticileri başa baş yarışır.

İşte paylaşım:

AKP'li vekilden CHP'li tehdit

NE OLMUŞTU?

4 Mart'ta TBMM Genel Kurulu'nda CHP'nin İdlib konusundaki önergesi görüşülürken tekmeli yumruklu kavga yaşanmıştı.

CHP'nin İdlib'de Türk askerlerinin güvenliğine ilişkin grup önerisi görüşülürken, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, kürsüye çıkmıştı. Özkoç'un, konuşması sırasında çok sayıda AKP'li milletvekili Özkoç'un üzerine yürümüştü. Arbedede tekmeler ve yumruklar da kullanılmıştı. 

Meclisteki arbedeye Engin Özkoç'un genel kuruldan önceki basın toplantısı ve sosyal medya paylaşımındaki Erdoğan'ı eleştiren sözlerinin neden olduğu öne sürülmüştü.