Akşener: Korona sonrası için ekonomik program hazırladık

Akşener: Korona sonrası için ekonomik program hazırladık

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Habertürk TV'de Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Koronavirüs salgınının sona ermesinin ardından eknominin nasıl olacağını sorgulayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bütüncül, kapsayıcı bir ekonomik programın Nisan ayında çıkması gerektiğini ifade etti.

Bilim Kurulu gibi ekonomik kurulun kurulması gerektiğini belirten Akşener, "Ekonomide öne geçmiş bilim insanları, her siyasi partinin çok iyi ekonomistleri var. Milletvekilleri, bürokrasiden gelen önemli insanlar var. Bizlerden ve diğerlerinden bizlerden ekonomik program için yardım istenmeliydi, çağrılmalıydı. Korona sonrası için ekonomi programı yapılmalıydı" dedi.


"YETER Kİ İSTENSİN BİZ VERMEYE HAZIRIZ"

Meral Akşener, koronavirüs sonrası için ekonomi programı hazırladıklarını açıklayarak "Birkaç gün üzerinde çalışabilecek rötuş kaldı. Durmuş Bey var, Can Bey var. İsmail Tatlıoğlu var. Tarım'da fevkalade yetkin arkadaşlarımız var. Bu grupların altında, bu kişilerin ekipleri var. Yatırım bankacısından tutunuz, kalkınmayla ilgili arkadaşlarımız var. Çok genç de bir yapı var. Bu insanların en azından İYİ Parti açısından söylüyorum ortaya koyduğu bu ürünleri hiç kıskanmadan, yeter ki istensin biz vermeye hazırız. Ama damadı ikna edeceğini sanmıyorum" ifadelerini kullandı.