Ayten Gülsever:CHP ‘de kadınlar hak ettikleri yerlerde olacak

Ayten Gülsever:CHP ‘de kadınlar hak ettikleri yerlerde olacak

CHP Kadın Kolları Genel Başkan Adayı Ayten Gülsever, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

21 Mart’ta yapılacak olan CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı için kolları sıvayan Gülsever yaklaşık 3 aydır Türkiye'nin dört bir yanını karış karış geziyor. Cumhuriyet Halk Partisi'nin 72 örgütünü ziyaret eden Gülsever, örgütün ve partililerin yoğun bir desteği ile karşılaştı.

CHP KADINLARIN SESİ OLACAK
Kadın hareketine yeni bir soluk getireceğinin altını çizen aday Gülsever gerçekleştirdiği çalışmalarda: “Parti içinde emek veren kadınların haklarını koruyacağıma olan inancım tamdır bu yolda mücadele edeceğim. Cumhuriyet Halk Partisi kadınların kendini rahatça ifade edebileceği, haklarını ve seslerini gür bir şekilde ifade edeceği bir alan olacağı“ vurgusunda bulundu.

TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINDAN YOĞUN İLGİ
Gülsever’in Kadın Kolları Genel Başkan Adaylığı çalışmaları çerçevesinde İç Anadolu'dan başlayıp sırasıyla, Akdeniz,Doğu Anadolu,Güneydoğu Anadolu Ege, Karadeniz ve Trakya'ya kadar uzandı.Ziyaretini gerçekleştirdiği illerde neden aday olduğunu dile getirerek yapmak istediği çalışmalar hakkında bilgi verip fikir alışverişinde bulundu. Gülsever, "Cumhuriyet Halk Partisi'nde kadınların örgütlerde ve adaylıklarda daha fazla yer alması gerekiyor. CHP'de kadınlar hakettikleri yerlerde olacaklar.Türkiye'de vicdanın, adaletin ve emeğin en önemli öğelerinden birinin kadınlardır. Bu sesin siyasi anlamda örgütlenip toplumsal barışı ve refahı güçlendirecek