Bahçeli'nin yardımcısından Akşener'e çok ağır sözler

Bahçeli'nin yardımcısından Akşener'e çok ağır sözler

İYİ Parti lideri Akşener'le ilgili ağır ithamlarda bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Sefer Aycan, "Hanımefendi 15 Temmuz'u biliyordu ve 'Başbakan olacağım' diyordu" dedi. Aycan, İYİ Parti'ye geçen vekilleri de 'ihanet şebekesi' olarak niteledi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sefer Aycan, Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde Esnaf ve Sanatkarlar Odası Konferans salonunda düzenlenen aday adayları tanıtım toplantısında partililere bir araya geldi.

Aycan, burada yaptığı konuşmada, MHP'den ayrılıp İYİ Parti'ye geçen milletvekillerinin ihanet şebekesi olduğunu öne sürdü ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i hedef aldı.

‘15 TEMMUZU BİLİYORDU"

İYİ Parti'ye geçenlerin MHP'lilerin oylarıyla seçildiğini ve partiyi karıştırmaya başladığını iddia eden Sefer Aycan, şu görüşleri dile getirdi:

"Bunlar zaten baştan art niyetli ve bozuk kafalar olduğunu gösterdiler. Tabi bunların hepsi bir oyundu, partimizi parçalamak ve genel başkanlığı ele geçirmek üzere görevlendirilmiş kişilerdi. Dikkatinizi çekmek istiyorum, hanımefendi o günlerde bile 15 Temmuz’dan bahsediyordu, yani 15 Temmuz’un tarihini biliyordu ve Başbakan olacağını söylüyordu. Demek ki birileri bunu yönlendirmiş, birileri buna bu güvenceyi vermişti.

Bu görevli şahsiyet, uzaktan kumandalı şahsiyet partimizin içerisinde yaptığı tahribat sonrasında emelini gerçekleştirdi ve ayrı bir parti kurarak bugün seçimlere kendileri de katılıyor. Ona çok üzülmüyorum, bizim içimizde görülen, bizimle yol yürümüş, sırt sırta vermiş, kardeşimiz dediğimiz insanların bugün partimizin karşısında olmalarından dolayı da utanıyorum. Bazılarının bu noktaya gelmesinde benim de rolüm olduğu için hepinizden özür diliyorum."