Binali Yıldırım kumar görüntüsü için ilk kez konuştu: Operasyon

Binali Yıldırım kumar görüntüsü için ilk kez konuştu: Operasyon

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, oğlu Erken Yıldırım'ın kumar görüntüleri için ilk kez konuştu. Yıldırım: Oğlumun kumarhane görüntülerinin bana karşı operasyon olduğuna dair kuşkularım var." dedi.

Binali Yıldırım'dan genel başkanlığa adaylık yorumu: İddiasız siyaset olmaz...

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, oğlu Erkan Yıldırım'ın Singapur'daki bir kumarhanede çekilmiş fotoğraflarının ortaya çıkmasına ilişkin ilk kez konuştu. "Bunun bana karşı bir operasyon olduğunu düşünmek için elimizde somut birtakım bilgiler olması lazım" diyen Yıldırım, "Bunun çok masum bir iş olmadığını düşünmekle beraber herhangi bir adrese de işaret etmiyorum. Kafamda birtakım kuşkular var" ifadesini kullandı.

"Bunun siyasi bir arka planı olduğunu düşünmek istemiyorum" diyen Yıldırım, "Bu ve buna benzer ayak oyunları benim için bir şey ifade etmiyor" diye konuştu.

Binali Yıldırım, yeni anayasa tartışmalarına ilişkin olarak, "Yapmamız gereken fiili duruma uygun anayasa değişikliğini yapmak. Ülke zaman kaybetmemeli” görüşünü dile getirdi. Yeni anayasanın Meclis’ten geçmemesi durumunda ‘B planları’nın olduğunu belirten Yıldırım, “Bugünkü yaşanan çelişkileri ortadan kaldıran bir metinle gelebiliriz. Bu da yine anayasa değişikliği teklifi. Partili cumhurbaşkanı olabilir” diye konuştu.

Yıldırım, “Genel başkanlık için isminiz geçmişti. Bu konuda iddianız var mı?’ sorusuna ise “İddiasız siyaset olmaz” cevabını verdi.(Milliyet)