CHP Ankara İl Başkanı Rıfkı Güvener’den Mansur Yavaş’a tam destek

CHP Ankara İl Başkanı Rıfkı Güvener’den Mansur Yavaş’a tam destek

CHP Keçiören İlçe Başkanlığında konuşan İl Başkanı, Sinan Aygün tartışmasında Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a tam destek verdi.

Güvener’, ‘Büyük Şehir Belediyemizin yalana, dolana, talana, karşı verdiği mücadelede yalnız olmadığını buradan haykırıyoruz’ dedi.

Olay patlak verir vermez ihraç işlemini başlattıklarını söyleyen Güvener şöyle konuştu:

                                                                                                    

Ne yaparlarsa yapsınlar CHP iktidarını durduramayacaklar. Ankara İl Başkanlığı olarak iftira atılır atılmaz ilgili arkadaş ve kardeşini disiplin kuruluna verdik. Bu kongremizi de bütünlük içinde yapıyoruz. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığından sonra 2024 yılında Türkiye’de iktidar olacağız’

Üç adayın yarıştığı Keçiören İlçe Başkanlığı seçimini kalabalık bir seçmen grubun ve delegelerin katılımıyla yapıldı.

Ankara Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu,  Ankara Milletvekili ve Genel  Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya,  Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, Gamze Taşçıer, Murat Emir, Nihat Yeşil, PM Üyeleri Ali Hikmet,  Semra Dinçer, Gül Çiftçi, İl Başkanı Rıfkı, Çankaya İlçe Başkanı Fahri  Yıldırım, Etimesgut İlçe Başkanı Onur, Mali İşler Başkan Yardımcısı Erol Bektaş, Genel Başkan Baş Danışmanı Kenan Nuhut, Keçiören Eski Belediye Başkanı Hamza Kırmızı delegeler ve ve kalabalık bir partili topluluğu katıldı.