CHP'den, Meral Akşener'e ziyaret

CHP'den, Meral Akşener'e ziyaret

CHP heyeti, İyi Parti Genel Merkezi'nde İyi Parti Genel Başakanı Meral Akşener ile görüştü

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, TBMM CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık ve Muharrem Erkek'ten oluşan CHP heyeti İyi Parti Genel Merkezini ziyaret ederek Genel Başkan Meral Akşener ile görüştü.

Görüşmede İYİ Parti Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Aytun Çıray, Genel Başkan Yardımcısı Gaziantep milletvekili Ümit Özdağ ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu da yer aldı.

Edinilen bilgiye göre görüşmede, 16 Nisan referandumunda yaşanan 'mühürsüz oy pusulası' skandalının bir daha yaşanmaması için seçim güvenliği konusunda neler yapılabilir? konusu masaya yatırıldı. Gündeme ilişkin 2 parti arasında görüş alış verişinde bulunuldu.

Görüşmenin ardından iki partinin sözleri açıklamalarda bulundu.

GÖRÜŞMENİN ARDINDAN AÇIKLAMA

Görüşmenin ardından yapılan açıklamada, Bülent Tezcan, "Güzel bir çalışma yürüttük bundan sonra da devam edecek. Ele alınacak çalışmaları masaya yatırdık. Görüş alışverişimiz bundan sonra da devam edecek" ifadelerini kullandı.

İTTİFAK GÖRÜŞÜLDÜ MÜ?

İYİ Parti Sözcüsü Aytun Çıray, ittifak gündeminin görüşmede yer almadığını belirterek, gündemin seçim güvenliği olduğunu söyledi.

Heyet daha sonra Saadet Partisi ve HDP ile de temasla gerçekleştirecek. CHP, bu temaslardan sonra AKP ve MHP ile de görüşecek ve seçim güvenliği kaygılarını onlara iletecek.