CHP'den skandal pankarta jet başvuru!

CHP'den skandal pankarta jet başvuru!

CHP, Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne asılan AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Binali Yıldırım'ın afişinin kaldırılması için başvurdu.

CHP, Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne asılan AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Binali Yıldırım'ın afişlerinin kaldırılması için harekete geçti. 

CHP Sultangazi İlçe Örgütü, Sultangazi İlçe Seçim Kurulu'na başvururak pankartın kaldırılmasını istedi. CHP Sultangazi İlçe Başkanı Murat Poyraz tarafından yapılan başvuruda, yapılanın propanga yasağına girdiği belirtildi. Başvuruda, "Sultangazi halkının ortak alanı olup kamu binası ve eklentisi konumundadır. Bayraklama ile sanki AKP binası veya seçim ofisi gibi bir hava yaratılmıştır" denildi. 

CHP'den skandal pankarta jet başvuru!

Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi boydan boya AKP'nin İBB başkan adayı Binali Yıldırım pankartı ile kaplandı. CHP eski milletvekili ve gazeteci Barış Yarkadaş tarafından gündeme getirilen skandala karşı CHP Sultangazi İlçe Örgütü harekete geçti.