
CHP, Kayseri’de Özer, K. Maraş’ta Şengül ile devam dedi
CHP Kayseri’de iki adaylı, Kahramanmaraş’ta üç adayla gittiği il kongresinde mevcut il başkanları yeniden güven tazeledi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri ve Kahramanmaraş örgütleri il kongrelerini tamamladı. Kayseri İl Kültür Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirilen ve 452 delegenin katıldığı CHP Kayseri il kongresinde mevcut il başkanı Ümit Özer ile Av. Mustafa Aslan yarıştı. Geçerli 437 oyun 239’unu alan Ümit Özer yeniden il başkanı oldu. Mustafa Aslan ise 198 oy aldı.
CHP Kahramanmaraş’ta ise Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde üç adaylı bir kongre yaşandı. 279 delegenin katıldığı seçim sandığından 149 oy alan mevcut İl başkanı Esat Şengül çıkarak yeniden il başkanı seçilirken, Ünal Ateş 96, Kibar Özdemir ise 26 oy aldı.
SELAHATTİN KARAKOÇ – YURT HABER